Amerika'da Korkunç Saldırı

Manifestoda saldırgan, kendisini "faşist, beyazların üstünlüğünü savunan biri ve ırkçı" olarak tanımlıyor.

Saldırganın manifestosunda 2020 yılında pandemi sırasında can sıkıntısından "4chan" web sitesine göz atmaya başladığını, sitede önce silahlar, daha sonra da beyazların üstünlüğünü savunan infografiklerle karşılaştığını yazdığı ifade ediliyor.

Abd de en büyük korkumdu böyle bir manyağa denk gelip vurulmak!

Bireysel silahlanma adı altında millete makineli tüfek vs satın alma izni verirsen olacağı bu. Ayrıca abd yönetiminin yıllardır bu saldırıları "yalnız kurt" eylemi diye savsaklayıp terör eylemi saymaması da cabası.

Herif birde ukrayna nazi taburu sembolü siyah güneş peçini takmış koluna! Yayınladığı manifesto da afrikada yaşayan siyahilerle sorunum yok ama amerikada yaşayan zenciler bizim düşmanımız ve onları öldürmemiz lazım çünkü ülkemizi işgal ediyorlar demiş!! Lan at kafalı o insanların atalarını senin ataların zincire bağlayıp getirip ülkende 400 sene köle olarak çalıştırdı sanki adamlar kaçak yollardan ülkeye doluşmuş!

Yayınladığı manifestoda rte ye de sallamış herif.

amerıkan halkı abdye yerlesıp yerlileri toplu halde öldürdü ama bu avele göre gelenler işgalci şerefsiz herif

Abd de en büyük korkumdu böyle bir manyağa denk gelip vurulmak!

Bireysel silahlanma adı altında millete makineli tüfek vs satın alma izni verirsen olacağı bu. Ayrıca abd yönetiminin yıllardır bu saldırıları "yalnız kurt" eylemi diye savsaklayıp terör eylemi saymaması da cabası.

Herif birde ukrayna nazi taburu sembolü siyah güneş peçini takmış koluna! Yayınladığı manifesto da afrikada yaşayan siyahilerle sorunum yok ama amerikada yaşayan zenciler bizim düşmanımız ve onları öldürmemiz lazım çünkü ülkemizi işgal ediyorlar demiş!! Lan at kafalı o insanların atalarını senin ataların zincire bağlayıp getirip ülkende 400 sene köle olarak çalıştırdı sanki adamlar kaçak yollardan ülkeye doluşmuş!

Yayınladığı manifestoda rte ye de sallamış herif.
Kodumun malı kendileri amerikanın yerlileri sanki yüzbinlerce kızılderiliyi katletti şerefsizler

Bunu fazla kurcalamazlar gibi. 18 yasinda headshot yapiyor.

Bu herifi mahkemeye filan çıkartmadan direk öldürmek lazım. Büyük ihtimal bu yaratık geçmişte siyahiler ile sorun yaşamış. Ama videonun başında beyaz bir kadını da vuruyor, anlayamadım.

New York eyaletinde idam yok. Tabi Buffalo New York'un sehri diye okudum.

Videoya izleyemedim. Kapattılar mi ne yaptilar

Ha açtım tamam bu nedir kardesim böyle. Dilim dilim dograyacan bunu

xl2iqor3.png

Şerefsiz herif. Oyun oynuyor sanki.

Asılmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ne ya sabah sabah fena oldum. Adam oyun oynar gibi insan indiriyor.

Amerika’da bu olayların sık sık olması düşündürücü

Geri
Üst Alt