İlk hafta maçları çekişmeli geçiyor
Selamlar Arif.@Ali Mert Rodgers bi sene yatinca kendine gelmis sanki. Sezonu cikarabilir mi sence? Ilk yarida cok iyi korudular ama ikinci yari biraz hirpalandi.
zorbüyük sakatlık sıkıntısı olmazsa bu yıl 49ers alır artık heralde superbowl'u
Bu sene kesin kalir.Selamlar Arif.
Yavas basladi sezona, simdi biraz daha iyi gorunuyor. Ama yasi 40. Tum sezonu cikartamaz diye dusunuyorum ama 13-14 yil aradan sonra benim New York Jets'im sanki play off'lara kalacak gibi.
Vakti gelmisti bence Arif hocam sen ne diyorsun?@Ali Mert Rodgers hocayi kovdurtmus
Sanirim gecen sezon basi AR sakatlaninca bi de sakatliktan dondukten sonra gorelim demisler hocanin performansini o yuzden bu sezona da onunla basladilar ama AR her mac dayak yemekten bikti bence. Dolayisiyla hesabi hocaya kestiler. Ilk iki sezonunda kovmadiklarina sasirdim dogrusu.Vakti gelmisti bence Arif hocam sen ne diyorsun?
Vay be suçlu hoca olmuş. O kadar interception'ı hoca mı atmış!@Ali Mert Rodgers hocayi kovdurtmus
herif sabah tesise gelmiş. kovuldun deyip güvenlikle çıkarmışlar
la böyle iş türkiye'de bile olmaz. bu ne
OC kovulcakti ama Aaron Rodgers biraz diva gibi takildiginicin buyuk ihtimal herifi kovdurduVay be suçlu hoca olmuş. O kadar interception'ı hoca mı atmış!