Amerikan Futbolu & Rugby Takip Başlığı

logosun aslan olan takım logosunda koç olan takıma sokmuş. bugün de keyifendik

@Ali Mert Rodgers bi sene yatinca kendine gelmis sanki. Sezonu cikarabilir mi sence? Ilk yarida cok iyi korudular ama ikinci yari biraz hirpalandi.

@Ali Mert Rodgers bi sene yatinca kendine gelmis sanki. Sezonu cikarabilir mi sence? Ilk yarida cok iyi korudular ama ikinci yari biraz hirpalandi.
Selamlar Arif.

Yavas basladi sezona, simdi biraz daha iyi gorunuyor. Ama yasi 40. Tum sezonu cikartamaz diye dusunuyorum ama 13-14 yil aradan sonra benim New York Jets'im sanki play off'lara kalacak gibi.

Vakti gelmisti bence Arif hocam sen ne diyorsun?
Sanirim gecen sezon basi AR sakatlaninca bi de sakatliktan dondukten sonra gorelim demisler hocanin performansini o yuzden bu sezona da onunla basladilar ama AR her mac dayak yemekten bikti bence. Dolayisiyla hesabi hocaya kestiler. Ilk iki sezonunda kovmadiklarina sasirdim dogrusu.

herif sabah tesise gelmiş. kovuldun deyip güvenlikle çıkarmışlar

la böyle iş türkiye'de bile olmaz. bu ne :asd:

Guzel mac var. Chiefs @ 49ers

Şu anki kötü formundan dolayı 49ers maçı güzel maç olamıyor. Adamlar McCaffrey’nin eksikliğini çekiyor cidden. Purdy de rezil oynadı. Geçen sezon ile alakaları yok şu ana kadar. Bakalım toparlanacaklar mı?

Sezonun en zevkli maçı Lions-Vikings arasında oynandı. Aslanlarım efsanevi bir galibiyet aldılar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şu anki kötü formundan dolayı 49ers maçı güzel maç olamıyor. Adamlar McCaffrey’nin eksikliğini çekiyor cidden. Purdy de rezil oynadı. Geçen sezon ile alakaları yok şu ana kadar. Bakalım toparlanacaklar mı?

Sezonun en zevkli maçı Lions-Vikings arasında oynandı. Aslanlarım efsanevi bir galibiyet aldılar.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Cok fazla hayal kirikligi olmadi. Savunmalar gayet iyiydi. Mahomes ta kotu gunundeydi mesela ama en kritik noktalar da isini yapiyor herif. 49ers'ta Samuels da yoktu.

Geri
Üst Alt