Amerikan Futbolu & Rugby Takip Başlığı

1761511265848.webp

erhan bi işe yara lan

Patriotlara ne oldu yahu puan durumuna bakınca şaşırdım. Draftlarda birkaç superstar mi denk getirdiler ne yaptılar bir anda firladilar.

Sokuk Caleb Williams. Beceriksiz dengesiz herif. Bombos adamlari iskalayip durdu butun gun. Iddiami yedi bitirdi hiyar.

Bu sene hiç takip etmedim. Nolmuş diye bakayim dedim Chiefs kepaze olmuş. Mahomes sakatlanmiş falan

Hiç takip etmedim. Aklıma şey geldi şubat başinda super bowl oluyor, az kaldı şu anda mevzu ne diye bakayim dedim. Favoriler kim renkdas?
Hafta sonu 6 macin 4'une baktim. Zayif takimlar elendi. Supriz yok. Bu hafta sonu konferans yari finallerinde cok cetin gececek maclar var. Simdilik seri baslari Seattle vs Denver gibi gorunse de belli olmaz. Rams vs Buffalo da beni sasirtmaz. Cunku Denver ve NE daha genc QB'ler ile oynuyorlar. Seattle'da ise geleneksel bir sekilde oyunu idare eden QB'ler oynadi hep. Houston defansi cok saglam ama hucum biraz ortalama. QB cok farkindalik yaratmiyor. Bu hafta sonu naclardan sonra daha dogru bir tahminde bulunabilirim.

geçmiş olsun josh allen kardeş

smoking man bu sene de çalıştı

bills kardeş sana bi süre daha kupa yok

geçmiş olsun josh allen kardeş

smoking man bu sene de çalıştı

bills kardeş sana bi süre daha kupa yok
Onumuzdeki sene yeni stadyumda oynayacaklar. Ev sahibi avantajini kapamazlarsa isleri zor. Allen'in Peyton Manning gibi bir ünü de yok. Daha cok Dan Marino gibi bir loser olma yokunda gidiyor.

Seattle kick off return de 49ers'in eline verdi. Brock Purdy kazanmasin zaten Allah'in hiyari.

Seattle kick off return de 49ers'in eline verdi. Brock Purdy kazanmasin zaten Allah'in hiyari.
Arif hocam. Biliyorsun Jets taraftariyim. AFC takimlarini asla tutmam. Ama NFC'de hem San Fransisco hem de Washington Commanders Sari Kirmizi olduklari icin onlari desteklerim. Umarim 49ers kazanir. AFC tarafinda da Bills kaybetti mutluyum.

Arif hocam. Biliyorsun Jets taraftariyim. AFC takimlarini asla tutmam. Ama NFC'de hem San Fransisco hem de Washington Commanders Sari Kirmizi olduklari icin onlari desteklerim. Umarim 49ers kazanir. AFC tarafinda da Bills kaybetti mutluyum.
49ers'a degil ama Purdy'ye gicik oluyom. Yoksa Kyle Shanahan hocami severim. Babasini da severdim. Efendi adamlar.

Geri
Üst Alt