- 20 Ağustos 2017
- 23.763
- 16.149
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bizdeis yapti ne de Carolina'da. Kyle Shanahan ona QB oynamayi ogretti. Eger yolu San Fransisco'ya dusmese bence bu ziplamayi yapamazdi. Simdi Superbowl'a cikarlarsa karsisinda buyuk ihtimalle Patriots olacak. Sam Darnold'un Patriots'u devirdigi bir final kabulumdur.
Amerikan futbolundaki taktikler bildigimiz futbola gayet te uygulanabilir seyler. Mesela onlarin blitz bizim gegenpress ya da sigirpress dedigi sey bu spor dalinda icat edildi.Zerreee anlamadığım bir spor dalı, yani böyle ittirmeli kaktırmalı bir sporun rafine olması incelmesi kısaca klaslaşması mümkün mü acaba, daha anlaşılırı bu sporun bi ronaldinhosu bi jordanı var mı mesela, hadi yauv sende![]()
Oyun aklı olarak bir incelikten bahsetmiyorum yalnız o elbette vardır, oyuncuların fiziksel performanslarının rafine olmasından bahsediyorum, yani belki yumurta topa falso verme, vücudunu öyle artistik bi şekle sokarak topu tuttuki falan vs. En fazla bu kadar olabilir gibime geliyor.Amerikan futbolundaki taktikler bildigimiz futbola gayet te uygulanabilir seyler. Mesela onlarin blitz bizim gegenpress ya da sigirpress dedigi sey bu spor dalinda icat edildi.
Yani oyunda kivraklik her pozisyonunda var olan bir sey. Bahsettigin estetik ve olaganustu atletik kabiliyetleri disinda hiz anlaminda bir kere hepsi Bale kadar ya da daha hizlilar. 1.90m - 150kg adamlarin ayni boy postaki adamlara karsi bogusurken ani manevralar yapabildigi, ara ara dinlendikleri ama 3 saatten fazla suren bir mucadeleden bahsediyoruz. Oyun kurucularin takim arkadaslarina topu gondermeleri icin ortalama 3 saniyeleri var. Bu muthis bir kurgu ve organizasyon gerektiriyor.Oyun aklı olarak bir incelikten bahsetmiyorum yalnız o elbette vardır, oyuncuların fiziksel performanslarının rafine olmasından bahsediyorum, yani belki yumurta topa falso verme, vücudunu öyle artistik bi şekle sokarak topu tuttuki falan vs. En fazla bu kadar olabilir gibime geliyor.![]()
Neyse benle kafa patlatmayı bırak da maçı izle benim için eğlenceni bozmaYani oyunda kivraklik her pozisyonunda var olan bir sey. Bahsettigin estetik ve olaganustu atletik kabiliyetleri disinda hiz anlaminda bir kere hepsi Bale kadar ya da daha hizlilar. 1.90m - 150kg adamlarin ayni boy postaki adamlara karsi bogusurken ani manevralar yapabildigi, ara ara dinlendikleri ama 3 saatten fazla suren bir mucadeleden bahsediyoruz. Oyun kurucularin takim arkadaslarina topu gondermeleri icin ortalama 3 saniyeleri var. Bu muthis bir kurgu ve organizasyon gerektiriyor.
Kafa patlattigim yok. Sor soyleyelim.Neyse benle kafa patlatmayı bırak da maçı izle benim için eğlenceni bozma
Şu an için bana göre bu spor garip bir topla yapılan güreşten ibaret, ilerde inceliklerine vakıf oluruz belki de o zaman ahh daha erken kıymetini bilememişiz diye dövünürüz, belli mi olur hayat![]()
Kafa patlattigim yok. Sor soyleyelim.![]()