Amrabat Bedavaya Kiralandı İddiası

Biz saka yapiyoruz belese verelim, üstüne hatta para ekleyelim diye. Bizim yönetim bizi ciddiye mi aliyor?

Gerci bu dandik lig'de 10m'a en kazik futbolculari alirsin, 100bin'e bile satamazsin aynisini. Tam su MMO'daki NPC'ler gibi. Aliyorsun 10m satiyorsun 100bin.

Bedava'ya neden verdik?

Ajax'a verseydik olmazmiydi?

Rezalet.

Oyuncu satmada dünyada bizden daha kötü bir takim var mi acaba?

Katar, Cin veya Arabistan'a gönder en kötü oyuncuyu. Gidip bedavaya su meymenetsizlere veriyoruz.

En kötü 2 milyona Olympiakos veya Rusya'ya falan gönderebilirdik. Dany'de bedavaya kiralanacak, Riera'nin da parasi ödenecek. 0 bonservisle hepsini göndermis olacagiz.

Yeni sezonda yine dönecek Dany Amrabat kaziklari. Kontratlari bitene kadar sürekli oraya buraya verip dururuz.

ne yapalim renkdas.isde böyle kaziklari alirsan elinde patlar.sen bir kulüb baskani olsaydin bunlara para verirdin mi? tabii bedava alirdin "belki diye"

sözleşmesi bitene kada oraya buraya kiralanır bitincede bedelsiz gider olan 8.6 milyon euroya olur yazık dünyada o paraya manyak kanat oyuncuları alabilecekken gittik bunu aldık o kadar stoper varken dany'i aldık tr den ne adam aldıysak leş çıktı

salihle aydının ne alakası var amaçsız yorum yapmayınız mustafa bey

Çeptalk

Bölge kıyaslaması değil futbolcu kalitesini konuşuyoruz.

Benim aklım almıyor Aydın ve Aykut'un hala bizim takımda kalmasını..

Emre Çolak zaten bir facia..

Herkes Sabri'yi beğenmiyor ama ben yeteneği kısıtlı bile olsa alışkanlığı var en azından.

Tribünde oturacağına bedavaya kiralansında yer açılsın yabancılar için

Bu adama verilen parayla kimler alınırdı. Ne paralarımız boşa heba edildi yazık çok yazık.

3 sezonluk falan kiralasaydık. Türk olunca alırız geri.

Bölge kıyaslaması değil futbolcu kalitesini konuşuyoruz.

Benim aklım almıyor Aydın ve Aykut'un hala bizim takımda kalmasını..

Emre Çolak zaten bir facia..

Herkes Sabri'yi beğenmiyor ama ben yeteneği kısıtlı bile olsa alışkanlığı var en azından.

aydını şimdi savundurtmayın bana

bu sezon 20 dkdan fazla süre aldığı konya karabük sivas maçlarında gayet iyi oynadı sonra santraforun amrabat olduğu bir kupa maçında kötü oynadı diye silindi direk, sanki her maç oynuyor da dökülüyor yorumu yapılmasından bıktım artık şu aydın hakkında

Çeptalk

Maaşını da biz ödemesek bari :confused:

Geri
Üst Alt