Amrabat Bedavaya Kiralandı İddiası

Kaybettiği özgüveni kazanırsa başarılı olabilir orada. Bu sayede bir yerlere satabiliriz.

Belki Amrabat'ı gözden çıkarmak istemiyolardır. Kanat oyuncusu eksiğimiz malum. Hazır olmadığı da malum. Belki yabancı sınırlaması sezon sonu kalkacak düşüncesindelerdir. Bu süreçde de bizde forma giyemeyeceğine göre, Türkiye ligine iyice alışması istenmiş olabilir.

Sanmıyorum ama gözden çıkarılmadıysa bile bu kulüplere futbolcu vermeyelim, sıradan futbolcuları için bizden istedikleri rakamlar ortada biz niye bunlara ŞL'de falan oynamış futbolcuyu bedava veriyoruz.Türkiye ligine bu kadar sürede alışmıştır herhalde.

Güzel kazıktı.

Ulan ne serefsizsiniz anadolu klupleri yerli satarken 500binlik adama 10m euro fiyat cekiyosunuz biz yabancilarimizi verelim derken bedavaya. Demiroren Allah belani versin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi Anadolu klüplerine neden kızıyosunuz? Adamlara helal olsun, klüplerinin haklarını sonuna kadar savunuyolar. Keşke bizim başkanımız da klübümüzün haklarını savunabilese de Demirören'i al aşağı edebilse...

Sanmıyorum ama gözden çıkarılmadıysa bile bu kulüplere futbolcu vermeyelim, sıradan futbolcuları için bizden istedikleri rakamlar ortada biz niye bunlara ŞL'de falan oynamış futbolcuyu bedava veriyoruz.Türkiye ligine bu kadar sürede alışmıştır herhalde.

Ben bedavaya vereceklerini zannetmiyorum. 200-300bin euro çerez parası alırız :D

200 bin euro satsak daha iyiydi.

Yok renktaş ne Kazım ne Cazım. Yönetimin tek amacı bu federasyonu postalamak olmalı. Böyle bir zırvalık olabilir mi ya. Cl seviyesinde oynayabilecek kaç tane Türk Futbolcu var? Bir elin bakın iki elin demiyorum bir elin parmak sayısını geçmez... Düşünün Drogba, Sneijder li kadroya transfer etmekistediğimiz oyuncu Tarık. İnsanın akıl sağlığıyla dalga geçiyolar resmen federasyon...

Tamam sonuna kadar haklisinda şu anda sartlar boyle şikayet etmeden kadromuzu ona gore sekillendirmeliyiz. Federasyonu yollamaya calismak ayri zaten o kesinlikle yapilmali

Istemedigmiz bir adamin maasini karsilyorlar daha ne yapsin adamlar...duyanda cok lazim olan bir futbolcumuza talip oldular sanar...sen onlara muhtacsin onlar sana degil..bu dünya'nin her yerinde böyle...

emre çolak a şans verilmiyo , verilse su an selcuk u keser

emre çolak önce selcuk gibi her maç 11 12 km kosmasını öğrensin.

Sonra top ayagına her geldiğinde etrafına tavaf etmeyi bırakıp sneijder abisinden tek top ver kaç yapmayı öğrensin.

sonrada ben GS da oynuyorum ama benim boyum 165 vucudum çok zyaıf 2 yıldır yerimde sayıyorum az vucudumu gelişdirmem lazım deyip o formanın kıymetini anlasın.

Sonra selcugu kesmeyi düşünsün...

Belkide Fenerbahçeli salih ve beşiktaslı oğuzhanla beraber türkiyenin en yetenekli en potansiyelli orta sahası

Ama kafada iş yok sıfır.

5 sene turkiyede ikamet edince turk vatandasligi hakki dogmuyormu ?

amrabatin gelecek sene ozaman turk olma ihtimali var :)

Oha yok artik bedava vermek nedir abi

Discovery cihazımdan gönderildi

Abi Anadolu klüplerine neden kızıyosunuz? Adamlara helal olsun, klüplerinin haklarını sonuna kadar savunuyolar. Keşke bizim başkanımız da klübümüzün haklarını savunabilese de Demirören'i al aşağı edebilse...

Koskoca Sneijderi 7.5m a alırken Elazigdaki Serdar icin 8m istemek, Salih Dursun icin 4m istemek zamanında Amrabat icin 15ten asagiya Amrabati satmayiz demek, Eskisehir 2 sene once devre arasi kotu durumdayiz bize Necatiyi verin derken bizim 250bin e Necatiyi yollayip Tarik icinde eskisehirli karakteri bozuklarin "Galatasaray ahlaklı davranmiyor Besiktasa gidecek oyuncular" demesi hak savunmak midir? Yamyamlık mı?

Tamam sonuna kadar haklisinda şu anda sartlar boyle şikayet etmeden kadromuzu ona gore sekillendirmeliyiz. Federasyonu yollamaya calismak ayri zaten o kesinlikle yapilmali

Yok reyis sana bu konuda katılmıyorum. Şuan ki kadro'ya 2 oyuncu transfer edildi onlar öncesi kadro bile şampiyonluğu sonuna kadar kovalayabilecek bir kadroydu. İkinci yarı fikstür bizden yana, Ersun Yanal'ın çalıştırdığı bütün takımlar ikinci yarı da düşmüşlerdir.

Ben zaman kaybetmeksizin Federasyon'u al aşağı etmeleri gerektirğini düşünüyorum. 1saniye beklemeleri Galatasarayın zararına olur.

twitterda hala galatasarayda oynayacagam demis :(

Koskoca Sneijderi 7.5m a alırken Elazigdaki Serdar icin 8m istemek, Salih Dursun icin 4m istemek zamanında Amrabat icin 15ten asagiya Amrabati satmayiz demek, Eskisehir 2 sene once devre arasi kotu durumdayiz bize Necatiyi verin derken bizim 250bin e Necatiyi yollayip Tarik icinde eskisehirli karakteri bozuklarin "Galatasaray ahlaklı davranmiyor Besiktasa gidecek oyuncular" demesi hak savunmak midir? Yamyamlık mı?

Bak olaya yanlış pencereden bakıyoruz. Ticarette doğru yanlış yoktur. Acımasız olacaksın değilse acınacak duruma düşersin. Adamlar mantıklı olarak üç büyüklerden faydalanmaya çalışıyolar bu da onların en doğal hakları olduğunu düşünüyorum. Şimdi örnek veriyorum Muslera'yı Barcelona,Bayern Munich, R.Madrid transfer etmek isteseydi ama ilgilenmek anlamında değil kesin olarak transfer etmek istiyolar. Biz ne yapardık? Bunları birbirine kırdırtıp en yüksek fiyata çekmeye çalışmazmıydık?

Sorun Anadolu klüplerinde değil, adam futbolcusunun ederi 5 se 50ye satmaya çalışır bunu yapmıyosa klubüne haksızlık yapar zaten. Sorun bizi Anadolu klüplerinin avucuna atan FEDERASYONDADIR!

Geri
Üst Alt