Adem Topal
Parçalı Üye
- 22 Eylül 2010
- 3.342
- 0
- 286
Kaybettiği özgüveni kazanırsa başarılı olabilir orada. Bu sayede bir yerlere satabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:yoji: Yalnız Antalya'da kesin bize gol atar söyleyeyim.Bizim eskiler baya atıyor bize.
Belki Amrabat'ı gözden çıkarmak istemiyolardır. Kanat oyuncusu eksiğimiz malum. Hazır olmadığı da malum. Belki yabancı sınırlaması sezon sonu kalkacak düşüncesindelerdir. Bu süreçde de bizde forma giyemeyeceğine göre, Türkiye ligine iyice alışması istenmiş olabilir.
Ulan ne serefsizsiniz anadolu klupleri yerli satarken 500binlik adama 10m euro fiyat cekiyosunuz biz yabancilarimizi verelim derken bedavaya. Demiroren Allah belani versin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanmıyorum ama gözden çıkarılmadıysa bile bu kulüplere futbolcu vermeyelim, sıradan futbolcuları için bizden istedikleri rakamlar ortada biz niye bunlara ŞL'de falan oynamış futbolcuyu bedava veriyoruz.Türkiye ligine bu kadar sürede alışmıştır herhalde.
Ben bedavaya vereceklerini zannetmiyorum. 200-300bin euro çerez parası alırız![]()
Yok renktaş ne Kazım ne Cazım. Yönetimin tek amacı bu federasyonu postalamak olmalı. Böyle bir zırvalık olabilir mi ya. Cl seviyesinde oynayabilecek kaç tane Türk Futbolcu var? Bir elin bakın iki elin demiyorum bir elin parmak sayısını geçmez... Düşünün Drogba, Sneijder li kadroya transfer etmekistediğimiz oyuncu Tarık. İnsanın akıl sağlığıyla dalga geçiyolar resmen federasyon...
Yoo adam haklı selcugu suan sıradan bi anadolu topcusu bile keser
emre çolak a şans verilmiyo , verilse su an selcuk u keser
Abi Anadolu klüplerine neden kızıyosunuz? Adamlara helal olsun, klüplerinin haklarını sonuna kadar savunuyolar. Keşke bizim başkanımız da klübümüzün haklarını savunabilese de Demirören'i al aşağı edebilse...
Tamam sonuna kadar haklisinda şu anda sartlar boyle şikayet etmeden kadromuzu ona gore sekillendirmeliyiz. Federasyonu yollamaya calismak ayri zaten o kesinlikle yapilmali
twitterda hala galatasarayda oynayacagam demis![]()
Koskoca Sneijderi 7.5m a alırken Elazigdaki Serdar icin 8m istemek, Salih Dursun icin 4m istemek zamanında Amrabat icin 15ten asagiya Amrabati satmayiz demek, Eskisehir 2 sene once devre arasi kotu durumdayiz bize Necatiyi verin derken bizim 250bin e Necatiyi yollayip Tarik icinde eskisehirli karakteri bozuklarin "Galatasaray ahlaklı davranmiyor Besiktasa gidecek oyuncular" demesi hak savunmak midir? Yamyamlık mı?