Amrabat Bedavaya Kiralandı İddiası

Muthis topcuydu . Umarim ugruna alinan Hajrovic en az Amrabat kadar oynar .

amrabat futbol tarzı olarak iyi oyuncu ama kullanamıyor kendi yeteneklerini

Bedava almayi iyi kabul etmişler, ben olsam üstüne para verin derdim, ne de olsa adam sırf zarar.

bu nasil bir mantik? madem adami bedava kiralik gönderiyorsun neden antalya? sezon sonu antalya yada baska bir anadolu takimi amrabati satin mi alacak ? madem bedava gönder ingilterenin PL takimina belki orda kendini gösterir ve talibi cikardi.

old traffordda çektiği şut 5-6 santım aşağıdan gitse belki şimdi Avrupada köklü bir kulüpteydi.

halamın bıyıkları olsa amcam olurdu :D

Söylenen topçuların hepsi giderse Türkiye Kupası maçlarınıda As kadroyla oynayacağız anlaşılan

amrabat engin gibi kaliteli ama bizde türlü nedenlerle oynayamayan 2 futbolcudan 0 tl kiralama ücreti almak neyin mantığı şaşıyorum..

verirken çok bonkörüz..33 yaşında ujfasuliye 2 milyon euro 31 yaşında hamite 3 milyon euro 18,5 yaşında brumaya 12 milyon euro veriyoruz erman engin amrabatı 100 euroya kiralıyoruz..

bu işte bir yanlışlık var!

amrabat engin gibi kaliteli ama bizde türlü nedenlerle oynayamayan 2 futbolcudan 0 tl kiralama ücreti almak neyin mantığı şaşıyorum..

verirken çok bonkörüz..33 yaşında ujfasuliye 2 milyon euro 31 yaşında hamite 3 milyon euro 18,5 yaşında brumaya 12 milyon euro veriyoruz erman engin amrabatı 100 euroya kiralıyoruz..

bu işte bir yanlışlık var!

Hepsi yabancı sınırı yüzünden.

yabancı sınırından düştüğümüz şu durumlara bak. rezillik resmen rezillik. 8.5 milyona aldığımız şampiyonlar ligi deneyimi olan adamı itekaka bedavaya kiralıyoruz. tüpçüyü getirin bana!

Rus takımlarına satılması en dogrusu olur antalyaya giderse piyasası tamamen biter ruslar 4 milyon verirler şuanda

Geri
Üst Alt