Amrabat Gitmemeli

Ne yazik ki geldiginden beri 3 mac üst üste 90 dk oynaamadi yabanci sinirlamasi yüzünden. Keske bir sans verebilsek ama cok zor gözüküyor.

Kendisinden hic umudum yok maalesef. Sans bulmasi da imkansiz :(

Ne yazik ki geldiginden beri 3 mac üst üste 90 dk oynaamadi yabanci sinirlamasi yüzünden. Keske bir sans verebilsek ama cok zor gözüküyor.

Amrabat - Sneijder - Drogba - Bruma 4lusunu 90 dk izleyemedik koca yarim sezonda . Dany Riera denemeleri yuzunden :(

Yok yahu. Geçen sezon ilk yarida yabanci sorunu yoktu. Hamit, Dany ve bundan bir türlü verim alamadik. Kötü transfer işte. PSV takimi 8.5 milyon edebilecek bir oyuncuyu Kayserispor a satmaz.

Görüşlü üye Emre İnan.

İstediğin oldu.Amrabatın kaldı.

Amerika 2.kez keşfedilmez.Adam takımda zorla kaldı.

Zorla kalan Amrabat bakalım ne katkı verecek bize?

Bu başlık hep açık kalsın.

Devam eden süreçte mutlaka konuşacağız.

Adam amrabati gondermek istiyor hajrovici aliyor ona lisans cikaramiyor ve amrabati oynatmak zorunda yonetim eline yuzune bulusturdu bu isi. Ama aydin ve brumadan sonra yeni bir kanat gelmiyecegine gore amrabat kalmali sezon sonuna dek

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

bi kere de sans buldun mu degerlendirr attıkk ne bicim adamsın yaa seni takıma trasnsfer edenee söveyim

Yine muthis oynadi . Drogba ve Sneijdere %100 luk gol pasi verdi ama degerlendiremediler . + Drogbaba golunu engelledi : (

bu adamın ve burağın futbolu kadar işkence bişey olamaz. ikisinde de arkasındaki adamla güreşme sevdası gibi dünyanın en salakça huylarından biri var. acaba bu amrabatta elektromanyetik bi alan mı oluşuyor nedir çözemedim. sıyrıldığı,arkasındaki adama doğru görünmez bi güç onu çekiyor ve kalça yapışıyor ağa engelleyemiyorsun.

bunu kendi ellerimle gebertmek istiyorum, ya top auta gidiyor kosuyor, topu tumaya calisacagina rakible ugrasiyor, ya arkadas sanki top taca gidince, tac bizim... deli mi ne ya bunda cidden problem var kafada

Daha bundan medet uman var. Webaslan'da bir yorum okudum, üc mac üst üste oynasin vazgecilmemiz olur diye.

Daha bundan medet uman var. Webaslan'da bir yorum okudum, üc mac üst üste oynasin vazgecilmemiz olur diye.

Bu dedigin Galatasaray'in sozlesmeli futbolcusu .

Sevgin olamsa bile SAYGI gostereceksin .

Bunu gibi bir sey isen bir sey diemem .

[attachment=7160:KrYrWM.jpg]

Ekli dosyalar

• KrYrWM.webp
    KrYrWM.webp
    118,7 KB · Görüntüleme: 53
Geri
Üst Alt