- 26 Eylül 2012
- 122.129
- 72.745
- 5.068
Daha bundan medet uman var. Webaslan'da bir yorum okudum, üc mac üst üste oynasin vazgecilmemiz olur diye.
Kesin Emre yazmışdır onu.
Gesendet von meinem GT-P3110 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha bundan medet uman var. Webaslan'da bir yorum okudum, üc mac üst üste oynasin vazgecilmemiz olur diye.
Bu dedigin Galatasaray'in sozlesmeli futbolcusu .
Sevgin olamsa bile SAYGI gostereceksin .
Bunu gibi bir sey isen bir sey diemem .
Ekli dosyayı görüntüle 10761
Baslatmayin ya sizin su kanarya resimlerinize. Saygisizlik mi yaptim? Ha Amrabat demisin, ha "bu" demisim. Saygisizlik yaptigimi düsünmüyorum.
Amrabat'in (saygili oldum mu simdi?) yetersiz oldugunu düsünüyorum. Sans verilse bile bir seyin degismeyecegin düsüncesindeyim. Bazi taraftarlar fazla duygusal davraniyor. Göz görüyor Amrabat'in kapasitesi bu oldugunu.
Üstelik benim yorumum Amrabat'a degil, Amrabat'tan! medet umana. O kadar sans tanindi ama hep ayni. Kendisini bir gram bile gelistirdigini görmedim, fark etmedim. O kadar mac oynamis bir adam, ama hala sans taninsin deniliyor. PSV'dan Kayseri'ye gitmisse bir nedeni vardi herhalde.
Emre Amrabat hakkinda bir daha olumlu yorum yaptigini görmiyim tamammi? Yoksa hakkinda fikirlerim degisir. Benden tavsiye, vazgec.
Emre Amrabat hakkinda bir daha olumlu yorum yaptigini görmiyim tamammi? Yoksa hakkinda fikirlerim degisir. Benden tavsiye, vazgec.
bu maçla bir kez daha anladık ki gitmeli
her atağı kesip güreşen bir oyuncu
4-5 ne veriyorlarsa satın stoç tarzı pas yapmasını bilen birini alın
gençler bile çatır çatır paslaşıyor amrabat 2 metre önünde ki adama pas atamıyor.