Amrabat Gitmemeli

Bu dedigin Galatasaray'in sozlesmeli futbolcusu .

Sevgin olamsa bile SAYGI gostereceksin .

Bunu gibi bir sey isen bir sey diemem .

Ekli dosyayı görüntüle 10761

Baslatmayin ya sizin su kanarya resimlerinize. Saygisizlik mi yaptim? Ha Amrabat demisin, ha "bu" demisim. Saygisizlik yaptigimi düsünmüyorum.

Amrabat'in (saygili oldum mu simdi?) yetersiz oldugunu düsünüyorum. Sans verilse bile bir seyin degismeyecegin düsüncesindeyim. Bazi taraftarlar fazla duygusal davraniyor. Göz görüyor Amrabat'in kapasitesi bu oldugunu.

Üstelik benim yorumum Amrabat'a degil, Amrabat'tan! medet umana. O kadar sans tanindi ama hep ayni. Kendisini bir gram bile gelistirdigini görmedim, fark etmedim. O kadar mac oynamis bir adam, ama hala sans taninsin deniliyor. PSV'dan Kayseri'ye gitmisse bir nedeni vardi herhalde.

Emre foruma geldiğinden beri gün yüzü görmedik.

Baslatmayin ya sizin su kanarya resimlerinize. Saygisizlik mi yaptim? Ha Amrabat demisin, ha "bu" demisim. Saygisizlik yaptigimi düsünmüyorum.

Amrabat'in (saygili oldum mu simdi?) yetersiz oldugunu düsünüyorum. Sans verilse bile bir seyin degismeyecegin düsüncesindeyim. Bazi taraftarlar fazla duygusal davraniyor. Göz görüyor Amrabat'in kapasitesi bu oldugunu.

Üstelik benim yorumum Amrabat'a degil, Amrabat'tan! medet umana. O kadar sans tanindi ama hep ayni. Kendisini bir gram bile gelistirdigini görmedim, fark etmedim. O kadar mac oynamis bir adam, ama hala sans taninsin deniliyor. PSV'dan Kayseri'ye gitmisse bir nedeni vardi herhalde.

GALATASARAY sadece sizin gibilerin DEGIL

Emre Amrabat hakkinda bir daha olumlu yorum yaptigini görmiyim tamammi? Yoksa hakkinda fikirlerim degisir. Benden tavsiye, vazgec.

bu maçla bir kez daha anladık ki gitmeli

her atağı kesip güreşen bir oyuncu

4-5 ne veriyorlarsa satın stoç tarzı pas yapmasını bilen birini alın

gençler bile çatır çatır paslaşıyor amrabat 2 metre önünde ki adama pas atamıyor.

bu maçla bir kez daha anladık ki gitmeli

her atağı kesip güreşen bir oyuncu

4-5 ne veriyorlarsa satın stoç tarzı pas yapmasını bilen birini alın

gençler bile çatır çatır paslaşıyor amrabat 2 metre önünde ki adama pas atamıyor.

Evet, birde ataklardan önce vücüduna yag sürmeyi ihmal etmiyor. Kaleye dogru gitmeyi, rakip ile yagli gürese tercih edemiyor...

amrabat düşmanlarını susturmaya devam ediyorrrr

Forvet olarak umutan çok daha faydalı olur.

Kanat'da iş yapmıyor pek

Geri
Üst Alt