Amrabat Gitmemeli

Bana kuş diyenler:

Siz yokken bu forumda moderatörlük yaptım az araştırın.

Hayir birader . Burak'in saha da olmasina dayanamiyorum . Hajrovic'in de pek hayri dokunacak gibi degil . En iyisi Bruma Amrabat ikilisi .

Burak 40 tane ambrabat eder abartmayın güreşte diyorsanız ok adam takımın en golcüsü en azından

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam azmı şans buldu çık ve oyna ama bunu defalarca yapamadı yapamadığı içinde olmadı.

Burak 40 tane ambrabat eder anartmayım güreşte diyorsanız ok adam takımın en golcüsü en azından

eyvallah güzel golcü ama kaçırdıkları attıklarının yanında esamesi okunmaz. ama yinede kötü oyuncu demiyorum

bu adam azmı şans buldu çık ve oyna ama bunu defalarca yapamadı yapamadığı içinde olmadı.

adam tek başına kalıyor napsın. kanattan tek başına yardırıyor e kimsede hızına ayak uyduramıyor tek başına kalıyor ilerde. Maç tekrarlarına bakın anlarsınız bu çıkarımı bulmak için çok araştırma yaptım

kitleyin şu konuyu yav kendi yazıyo kendi cevaplıyo trol bu herif

eyvallah güzel golcü ama kaçırdıkları attıklarının yanında esamesi okunmaz. ama yinede kötü oyuncu demiyorum

Bende süper demiyorum ama Ambrabat a göre futbolcu ben hiçbirzaman alınmasını da istememiştim malesef haklı çıktım

hala aglıyorm

Acilen gitmeli ki yeni oyunculara yer acilsin. Bakarsiniz gittigi takimda iyi oynarda 4-5 milyona alicisi cikar. Yoksa Tribunde oturup haybeye maas alacak

adam tek başına kalıyor napsın. kanattan tek başına yardırıyor e kimsede hızına ayak uyduramıyor tek başına kalıyor ilerde. Maç tekrarlarına bakın anlarsınız bu çıkarımı bulmak için çok araştırma yaptım

oynatmak için ne yapalım arkasına önüne sağına soluna adamları koyalım ondan sonra amrabat oynuyor diye sevinelim.1,5 2 senede hiçmi olmadı istediği adam vs..yapmayın bu adamdan olmayacak en azından bizde olmayacak

oynatmak için ne yapalım arkasına önüne sağına soluna adamları koyalım ondan sonra amrabat oynuyor diye sevinelim.1,5 2 senede hiçmi olmadı istediği adam vs..yapmayın bu adamdan olmayacak en azından bizde olmayacak

hiç değilse brumayla aynı kanatta ya da çapraz dizilimde oynayabilir. hiç denenmedi.

Geri
Üst Alt