- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.712
- 6.478
Galatasaray ve PSV Eindhoven'da kariyeri olan Nordin Amrabat, dev maç öncesinde konuştu.
Amrabat: "PSV'de iyi zaman geçirdim, bana çok iyi davranıldı. PSV iyiydi ancak Galatasaray'da daha sıcak bir ortam vardı. Oradaki atmosfer şimdiye kadarkilerin en iyisi. Şimdi düşünürken bile tüylerim diken diken oluyor."
Amrabat: "Terim'e çok şey borçluyum. Fatih Terim, oyuncuları için bir baba figürü ve iyi bir teknik direktör. Tüm oyuncuları onun için sahada herşeyini verir ve onun için ateşe atlar. Terim'e belli bir korku olur çünkü herkes onunla problem yaşamamanız gerektiğini biliyor. Çalışmak için en iyi eğitmendir bence."
"PSV mi Galatasaray mı turu geçer" sorusuna;
Amrabat: "PSV dört beş iyi transfer yaptı. André Ramalho bence çok iyi. Top ile uyumlu, iki ayaklı, güçlü ve hızlı. Bence bu gerçekten iyi bir transfer. Galatasaray çok transfer yapmadı ama çok tecrübeli, sonuca gidecek oyuncular var kadrolarında. Bu yüzden birini favori olarak seçmek zor."
Amrabat: "Galatasaray'da forvet ve defans hattı çok güçlü ama orta sahada yaratıcı oyunculardan yoksunlar. Fernando Muslera üst düzey bir kaleci, onunla beraber oynadım."
Amrabat: "Gönlüm Galatasaray ve Fatih Terim'den yana"