Amrabat: "Gönlüm Galatasaray'dan yana"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1626786695848.png

Galatasaray ve PSV Eindhoven'da kariyeri olan Nordin Amrabat, dev maç öncesinde konuştu.

Amrabat: "PSV'de iyi zaman geçirdim, bana çok iyi davranıldı. PSV iyiydi ancak Galatasaray'da daha sıcak bir ortam vardı. Oradaki atmosfer şimdiye kadarkilerin en iyisi. Şimdi düşünürken bile tüylerim diken diken oluyor."

Amrabat: "Terim'e çok şey borçluyum. Fatih Terim, oyuncuları için bir baba figürü ve iyi bir teknik direktör. Tüm oyuncuları onun için sahada herşeyini verir ve onun için ateşe atlar. Terim'e belli bir korku olur çünkü herkes onunla problem yaşamamanız gerektiğini biliyor. Çalışmak için en iyi eğitmendir bence."

"PSV mi Galatasaray mı turu geçer" sorusuna;

Amrabat: "PSV dört beş iyi transfer yaptı. André Ramalho bence çok iyi. Top ile uyumlu, iki ayaklı, güçlü ve hızlı. Bence bu gerçekten iyi bir transfer. Galatasaray çok transfer yapmadı ama çok tecrübeli, sonuca gidecek oyuncular var kadrolarında. Bu yüzden birini favori olarak seçmek zor."

Amrabat: "Galatasaray'da forvet ve defans hattı çok güçlü ama orta sahada yaratıcı oyunculardan yoksunlar. Fernando Muslera üst düzey bir kaleci, onunla beraber oynadım."

Amrabat: "Gönlüm Galatasaray ve Fatih Terim'den yana"

Amrabat efendi ve iyi birisi, Galatasaray'i hala cok sevdigini biliyoruz.

Nordin Amrabat
Nordin Amrabat
Nordin Amrabat Amrabat Amrabat…

Tribüne çağırması keyifli topçulardandı. İyi bir futbolcu idi aynı zamanda.

Amrabat: "Fatih Terim’in olduğu yerde ümitler tükenmez. Mutlaka Fatih hocanın kafasında bir plan vardır. Galatasaray’ın iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum."

Amrabat: "Yılları sonra hocamı, eski takım arkadaşlarımı, buradaki çalışanları tekrar görmek ve buraya gelmek çok güzeldi. Burayı ne kadar çok sevdiğimi, Fatih hocam ile aramın ne kadar iyi olduğunu biliyorsunuz. Bütün yüreğim, kalbim ve dualarım Galatasaray’la" (GS TV)

Bu adamı neden bu kadar çok seviyorum, neden bu kadar iyi diye düşünürken uyruğu Fas'mış. O ülkeden kötü topçunun çıktığını hiç görmedim.

Keşke bir daha gelseydin seni izlemeye doyamamıştım..

Bu adamı neden bu kadar çok seviyorum, neden bu kadar iyi diye düşünürken uyruğu Fas'mış. O ülkeden kötü topçunun çıktığını hiç görmedim.

Keşke bir daha gelseydin seni izlemeye doyamamıştım..
Adana forumuna alalım seni.
Burada misyonun doldu, artık komik bile değil.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt