- 15 Aralık 2011
- 18.637
- 7.347
- 1.513
İspanya iyi tercih olur, biraz bişeyler yaparsa sene sonu 3-4 milyon euroya okuturuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu neden karamsarsınız real Madrid yok karşımızda juventus seviyesinde bir takımla oynayacaz chelsae karşısında şansımız oldukça yüksek ayrıca lig şampiyonluğu ş.ligine gitmek için bir araç bu sene ikinci olsak bile biz direk gidecez gene neden bu kadar kasıyorsunuz anlamadım
Riera ve Dany daha öncelikli olmalıydı bence de. Şu an takımdaki en etkili hücum oyuncusu bunca yeteneksizliğine rağmen Amrabat. Şaka gibi değil mi?
Tamam Amrabat da gitmesi gereken oyunculardan birisi, kesinlikle bizim seviyemizin adamı değil ama Bruma ve Aydın sakatlanmışken, elde hiç kanat yokken, takımda Eboue, Dany, Riera gibi çok daha önce gönderilmesi gereken adamlar varken neden önce Amrabat gönderilir anlamıyorum...
Neyse İnş onlarda giderde o zaman bi önemi kalmaz...
Madem kiralanacağı belliydi ne diye oynattınız adamı arkadaş
Lig bitti kardeşim şu saatten sonra amrabat gidip yerine messi gelse ne fark ederki.Kendimizi avutuyoruz işte
Öyle düşünmek yanlış olur haydar bey..
fb bu sene avrupa da yok. ikinci olursak direk CL yolu açık. bence bu 4. yıldızdan daha önemli.:triumphant:
yıldız da seneye kalsın noolmuş yani. seneye vermeyeceklermi..:happy::cool-78:
Eee orası öyle Tamer kardeşim lakin bu sene başında kendimizi o 4.yıldıza o kadar hazırlamıştık ki şimdi ister istemez insan bir hüsran yaşıyor.
En kötüsüde şu şikecilerin bir tarafını kaldırmayı yine başardık.Yoksa dediklerin doğrudur.
yahu neden karamsarsınız real Madrid yok karşımızda juventus seviyesinde bir takımla oynayacaz chelsae karşısında şansımız oldukça yüksek ayrıca lig şampiyonluğu ş.ligine gitmek için bir araç bu sene ikinci olsak bile biz direk gidecez gene neden bu kadar kasıyorsunuz anlamadım