Amrabat ve Eboue'den Hangisi Gitmeli?

Chelsea karşısına Sabri ile çıkalım yani

Eboue ile Amrabat ı aynı yerde yazmak Eboue ye hakarettir.Her ne kadar kötü olsada Amrabat a göre katkısı ortada.

Ebouede gitsin kanatlar otoban olsun

[attachment=6591:ebu.png]

Vallaha bu anketi yapanin aklindan sasarim hakikaten.Alin veriye bakin.

Bir cogunuz toplam seyr etdiyi mactan cok mac yapmis adam hemde ust seviyeyede hemde yasi daha 30 bu adamin.,

Su an ligdeki en iyi sag bek bana gore.ha daha iyisi varsa orasi baska mesele.

Ekli dosyalar

• ebu.webp
    ebu.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 98
Öncelik Dany ve Amrabat.Sene sonu da Eboue"yi gönderip sağlam sağ bek şart

Riera"nın sözleşme bitiyor zaten

Anketi açan akpartili herhalde.. anca onlara mahsus bi uçuş bu..

ah ah ah gariplerim bir Telles icin yonetime neler neler saydiriliyor ;) aslinda sorun telles degilde SOL BEK istiyor her kes.Yani yerinin oyuncusunu istiyor.Telles fanboyluguda bu yuzden.Dusunuyorumda suan Sabri sag kanatda olsaydi ve bu kisin soguk gununde gundemde EBOUE nin transferi soz konusu olsaydi.

Burda neler yapilmazdi?

Biraz gercekci olun azicik cok degil.

amrabat eboue bruma muslera sneijder melo bunlar kalmalı

riera ile sözleşme uzatılmalı , eboue nin yerine bir yabancı transfer yapılırsa gitsin, hayroviç türk sayılmazsa o da gitsin:)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/media]

Bu adam kalmali .

Amrabat dany eboue üçü de gitmeli. Hele eboue bitmiş ya. Her pozisyonda sanki ölüyormuş gibi tepki veriyor. Bu ne kardeşim kafasına top çarpıyor sanki el bombasi..

amrabat ancak eboue nin ayakkabısının bağcıklarını bağlar mevcut yetenegiyle saçma saçma konuşmayın

Tartisamazsin kardes yok ayakkabisini baglarmista yok bilmem neymiste cok biliyon ya sen ..........

bak neyin nesisin bilemiyorum gunahınıda almak istemiyorum belkide tek amacı ilgi cekmek olan bir gençsin ama şu son günlerdeki mesajların ve açtıgın konuların saçmalıgının umarım farkındasındır uslubuna dikkat etmenide ayrıca öneririm

Hey Allah'ım Amrabat kimdir ya, anca Antalyaspor talip oluyor adama, ki onlarda ki Isaac Promise bile daha efektif bir adamdır bundan. Eboue sene sonunda büyük ihtimal gönderilir ama Amrabat'la kıyas yapmak nedir, Allah çarpar be.

bak neyin nesisin bilemiyorum gunahınıda almak istemiyorum belkide tek amacı ilgi cekmek olan bir gençsin ama şu son günlerdeki mesajların ve açtıgın konuların saçmalıgının umarım farkındasındır uslubuna dikkat etmenide ayrıca öneririm

Hicbir sey sacmalamiyorum kardes . Bana gore iyi olan topcu sana gore iyi olmak zorunda degil . Ama ayakkabisini baglayamaz falan yakismiyor

Geri
Üst Alt