Amrabat ve Eboue'den Hangisi Gitmeli?

Amrabat'ın yerinde oynayabilecek adamlar;

- Bruma

- Hajrovic

- Hamit

- Aydın

- Emre Çolak

- Eboue

- Sabri

- Umut Bulut

- Burak Yılmaz

- Yiğit Gökoğlan

Eboue'nin yerinde oynayabilecek adamlar;

- Sabri

- Hamit

- Salih Dursun (Alınırsa)

Sorunun cevabı gayet net ortaya çıkmadı mı?

Hey Allah'ım Amrabat kimdir ya, anca Antalyaspor talip oluyor adama, ki onlarda ki Isaac Promise bile daha efektif bir adamdır bundan. Eboue sene sonunda büyük ihtimal gönderilir ama Amrabat'la kıyas yapmak nedir, Allah çarpar be.

sene başı Tottenham istiyordu :eek:

Eboue gitmeyeceğine göre neyi tartışıyoruz anketi dany mi amrabat mı gitsin diye düzeltelim, bir de her ikisi de gitmeli diye bir şık ekleyelim ona basacam çünkü

2side gitsin amrabattan bi cacık olmaz bu macta gördük sacma sapan hareketler yapıyor kac yasına gelmıssın topu düzle vur lan bi

Amrabat bugun 1 asist yapti bir de Hajroya alda at dedi Hajro kontrol edemedi . Birde kaleciyi calimlayip golu atiyodu defans cikardi topu . Cok buyuk topcu . Kesinlikle kalmali . 45 dkda Ajax'i mahvetti . Bjk falan kiralarsa 2. lik gider .

Ya cidden bu ''adam'' niye banlanmıyo kaç gündür okuyorum saçma sapan yorumlar,amrabat kalmalı eboue gitmeli diyo ya adam amrabat kalmalı diye başlık açıyo amrabat büyük topçu diyo cidden kuş olduğunu bu kadar belli eden biri niye banlanmaz?

Ya cidden bu ''adam'' niye banlanmıyo kaç gündür okuyorum saçma sapan yorumlar,amrabat kalmalı eboue gitmeli diyo ya adam amrabat kalmalı diye başlık açıyo amrabat büyük topçu diyo cidden kuş olduğunu bu kadar belli eden biri niye banlanmaz?

Banlanmam icin gerekli sebepler degil . Sen Galatasaray'da oynayan bir oyuncunun ovulmesine dayanamiyor musun ?

kardeşim rahatsızlığın varsa böyle bir şüphen varsa modlara raporlarsan daha yararlı olur

Eboue gitsin demiyor kimse eboue tepki topladı eboue kız gibi oynuyor oyunu soğutuyor kalitesine yakışmıyor biraz ayak da dursun bu kadar olmaz ... Lanet olası yabancı sınırı olmasa amrabat da gitmez ... Bosnalının amrabat dan farkı ne yada ondan ne kadar iyi ? Takımda onlara kadar 5-6 tane çöp oyuncu var..

Banlanmam icin gerekli sebepler degil . Sen Galatasaray'da oynayan bir oyuncunun ovulmesine dayanamiyor musun ?

''oyuncu'' olsa gam yemicem git Emre'yi filan öv tamam derim belki haklıdır da amrabat nedir arkadaş amrabat ya bu ayağından top tutamayan koşup koşup durup savunmayı bekleyip güreşen amrabat adamın tek artısı yana çekip orta yapmak onu ben de yapıyorum ya

''oyuncu'' olsa gam yemicem git Emre'yi filan öv tamam derim belki haklıdır da amrabat nedir arkadaş amrabat ya bu ayağından top tutamayan koşup koşup durup savunmayı bekleyip güreşen amrabat adamın tek artısı yana çekip orta yapmak onu ben de yapıyorum ya

8.6 milyon euroyu sana vermediler .

Eboe'ye Amrabat'ın yarısı kadar oy verilmiş... Ben futboldan cidden anlamıyormuşum. O kadar sene Sabri gitsin diye uğraş sonra tekrar Sabri tercihini kullan.. Geçen sene Sabri'nin her oynadığı maçta yaptığı hataları unuttuk heralde. Milletin etmediği küfür kalmamıştı. Ne diyeyim Sabri size müstehak. :D Sonra Eboe'yi çok ararsınız hahahaha

Amrabat,Chedjou,Eboue,Dany ve Riera gelecek sezonda kadromuzda olmamalı bence.Bu devre arasında Dany,Riera,Amrabat'tan ikisinin gitmesi yeter.

Amrabat şimdi, Eboue sezon sonu.

Eboue ye alternatif mi aldın da Eboue yi yollicaksın

Amrabat tabi ki

Geri
Üst Alt