Amrabat ve Eboue'den Hangisi Gitmeli?

anket''te simdi yada sezon sonu yazmiyor gencler , icinizden geleni soyleyin maclara muclara bakmadan ..

sağbekte sabriyle devam etmeyi göze alanlar, amrabatı ilk 11 de oynatmayı mı düşünüyor??

Eboue defansif anlamda nekadar berbat olsa bile 3-5-2 için en iyi kanat oyuncu.

Amrabat formsuz, çalim atamiyor, hizi olmayan ve ortalari eskisi gibi iyi degil.

Gerçi ona pek forma sansi verilmedi, ama onu oynatarsak Hajro ve Bruma oynayamaz.

ikiside derdimde şimdi chelsea maçlarınada sabri ile çıkılmaz salih gelse oda yeterli değil lig için yeterlide cl de felç olur orası

ilk olarak abramat sağlam bir hamit olsa sene sonu sözleşmesi bitecek olan eboue yerine stoper düşünülebilirdi ama şu an için imkansız. gitmemeli eboue.

Eboue giderse bir de oraya adam bulmakla mı uğraşacağız?

AMRABAT gibi müslüman kardeşimiz bu takımda kalmalı diye düşünüyorum dünkü performansı beni mest etti EMRE İNANKİ

Haklisin Amrabat cok saglam bir oyuncu , oyuna yon veren dikine oynuyan yetenekli bir oyuncu ama bulundugumuz durum ortada eger dedigin gibi olsa Eboue'yi gondersek sag kanat da sol kanat gibi olur ve rakiplerimiz icin bir avantaj ve bizim icin bir dezavantaj haline gelir, Bu durumda Amrabat'in gonderilmesi en dogru karar olacaktir zaten oynatamiyoruz Amrabat kendisini gelistirebilme acisindan onun icinde bu karar iyi olacagini dusunuyorum.

Eboue'nin yatma özelliğinden ne kadar nefret etsemde şu anda yeri doldurulamayacak isimlerden biridir

Amrabat tabiki de zaten bizim takımda sağ bek sol bek almama hastalığı varken eboue kalmalı sol bekten sonra sağ bekte otobana dönmesin yoksa sonra bir 10 yıl daha sağ bek bekleriz aynı nasıl sol bek bekliyorsak. :)

Eboue yıllar sonra çok şey kattı bize sağ bek konusunda..

Amrabat ne verdi ki bu takıma kalmasını isteyelim..

İçine ettiği onlarca pozisyon anlamsızca rakiplere yaptığı sayısız faulden başka..

@NAmrabat537 Ocak

Tonight back 2 my city Istanbul. Inshallah a good and succesful end of the season WITH Galatasaray!! En buyuk Cimbom!!

BXSOpIjIAAEu9af.jpg

Geri
Üst Alt