Amrabat ve Eboue'den Hangisi Gitmeli?

Eboue hiç olmazsa Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Amrabat ise ümitsiz vak'a..

bF22BqW.jpg

Eboue'nin Fildişi Sahillerinde balıkçılık yapan teyzesinin oğlu ile babasının köyünden çocukluk arkadaşı ile konuştum. Eboue'ye kırgınız aramıyor uzun zamandır halimiz nedir ne değildir sormadı dediler.

Benim sadece merak ettiğim bir konu var. Aceba Eboue yi dünya kupası kadrosuna alır mı antrönör. Ben Ebuş yerinde olsam,küçük bir ihtimal bile olsa dünya kupasına gitmek için, tabiri caizse götümü yırtardım aynen melo gibi mesela sonuna kadar savaşırdım ve çaba sarf ederdim.

Tapatalk

Benim sadece merak ettiğim bir konu var. Aceba Eboue yi dünya kupası kadrosuna alır mı antrönör. Ben Ebuş yerinde olsam,küçük bir ihtimal bile olsa dünya kupasına gitmek için, tabiri caizse götümü yırtardım aynen melo gibi mesela sonuna kadar savaşırdım ve çaba sarf ederdim.

Tapatalk

Uzun zamandir yedek Eboue...hatta bazen hic cagrilmiyor Milli Takima...pek sans verilecegini zannedmiyorum...

Uzun zamandir yedek Eboue...hatta bazen hic cagrilmiyor Milli Takima...pek sanss verilecegini zamnedmiyorum...

Vallah abi ben olsam gerçekten küçük bir şans bile olsa herşeyi zorlayıp o şansı degerlendirmeye çalışırdım. Bence formda bir Eboue o takımda kim sağ bek olursa olsun onunla top gibi oynar. Ama ne yazık ki çok vurdumduymaz beyefendi..

Tapatalk

Ikiside ligde doğru dürüst oyanayamıyor o yüzden ikiside gidebilir sadece Avrupa macları icinde hicbir yabancıyı kadroda tutmam...

eboue birsekilde galatasaray dan gitse kendine bir takim bulur avrupada, ama amrabat icin öyle degil hollanda ve türkiye disinda pek taniyan yoktur kendisini, adam biliyor galatasarayda kalsa en azindan ismi birsekilde aniliyor, bir orta sinif takima giderse iyice gözden düsecek ve belki iyi bir takimda oynama hayali bitecek onun icin direniyor gitmeye

yabancı sınırı 6+2iken çok katkı veriyordu nordin ama tribünde izleyerek iyice köreldi..plansız transfer sezonun günahıdır amrabat..senin elinde amrabat var kural 6+0 olmuş 12 milyon Euro verip 18-19 yaşnda bruma gibi kumar oynuyorsun..değil UEFA kupası şampiyonlar ligini kazandırsan da elit hoca değilsin gözümde fatih hoca..

başımıza bu sene gelen ve gelecek bütün saçmalıkların tek sorumlusudur hoca fenerli adamlar yapmazdı bu kadar saçmalığı enkaz değil enkazın kralını bıraktı topla toplayabilirsen..

Amrabat zarar ziyandan başka bir şey değil, Eboue en azından kadroya rahatlıkla yazılabiliyor bugünkü takımda.

[Tapatalk]

Mümkünse ikisi de gitmeli . Ama illa biri gidecekse Eboue olmalı .

Eboue hertürlü oynar Reale karşıda oynar Chelseaye karşıda..Gününde Eboueye tutacak takım zor..Ligin açık ara en iyi sağbeki.Maç seçme konusunda çözüm bulunsa 10 numara adamdır..Amrabat güçlü anadolu topçusu Mehmet yıldız gibi..Ne teknik ne şut sadece fizik gücü ve hızla buralara gelmiş geriside olmayınca bizim gibi takımlarda yapamaz..Orta sırada bi kontra trakımına giderse belki kakalayabiliriz sezon sonu

Geri
Üst Alt