Amrabat: "Yabancı sınırını Terim'e sorun"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Galatasaray'ın kamp çalışmalarını sürdürdüğü Avusturya'da basının sorularını yanıtlayan Nordin Amrabat, yabancı sınırıyla ilgili Fatih Terim'e göndermede bulundu.

Yabancı sınırının olumsuz bir kural olduğunu belirten Amrabat, "Belki Türk oyuncular için güzel bir kural ama bizim için çok zor oluyor. Biz burada futbol oynamak istiyoruz. Tüm oyuncular oynamak istiyor ama kulüpler oynatamıyor ve maaşını ödemeye devam ediyor. Ben her zaman rekabete açığım." dedi.

Bu sorunun Fatih Terim'e sorulması gerektiğini belirten Faslı oyuncu, "Ben bu konuda çok bilgili değilim. Bunu Fatih Terim'e sormalısınız. Şu an Milli Takım'ın teknik direktörü. Benden daha iyi cevap vereceğine eminim." diye konuştu.

Türkiye'yi çok sevidiğini belirten Amrabat, "Üç yıldır buradayım. Beş yıl daha burada kalabilirim. Türk vatandaşlığını da düşünebilirim. Evliyim ama Türk bir hanımla da evlenebilirim."

Amrabat: Yabancı sınırını Terim'e sorun - Goal.com

TMM kalmak istiyorsun anladik

Bu aciklamasinda sonra kesinlikle kalmali diyorum ben.İmparatorumuz cevap versin

Gönderme yaptığını sanmıyorum.

Habercilikleri de çok acayip. "Bu sorunun..." demişler de ortada soru yok. :asd2: Soru muhtemelen "yabancı sınırının Türk futbolculara ne gibi faydaları olabilir?" gibi bişeydir, Amrabat da doğal olarak "ben anlamam, Milli Takım hocasına sorunuz" demiştir.

Yabancı iken 8.5 milyon Euro verdiğimize göre Türk olursa 25 milyon Euro civarı olur bonservisi... Çok kardayız, çok..

Aboooww cok sert ve yerinde bir cevap, haklida ..

Lan kac tane kari istiyor bu :D

Hani babandı? İnsan babasına böyle Çakar mı? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Gönderme yapmamış ki yetkili o ona sorun ben cevaplayacak mevkide değilim demiş

Terim olmasaydı suan galatasaray forması giymiyordu. Hicbir takım bu adamın bonservisine 8.6 vermez yatsın kalksın Terime dua etsin laf sokacagına.

yabancı sınırının fatih terimle ne alakası var ?

muhtemelen soru ve cevaplar farklıdır, medyanın çarpıtmasıdır.

sanırım kağıt üzerindeki evliliklerden bahsetmiş. bana öyle geldi

Geri
Üst Alt