Amrabat'ı Neden Gönderdik?

Kel iken daha iyi oynuyordu. Sac sakal biraktiktan sonra performans düstü. Yani keltos Amrabat iyi bir futbolcu :asd: :asd:

Ontivero en azından sene sonuna kadar sadece idmanlara çıkabilirdi.Hele Bruma ve Aydın sakatlandıktan sonra tam olarak kanat yok.Sneijder ve Burak asla kanat oynayamaz.En kötü topu alıp geriye çekip Burağın tam kafaya orta yapardı :DD

Nordin Amrabat Bizde öyle :@

Amrabat i beğenmiyorum. Gitmesi gerektigini de düşünüyordum. Ama yerine gelenler o kadar katkisiz oldular ki kalsaydi daha fazla katki saglardi diye rahatlikla soyleyebilirim. Sene sonu da gonderilmeli bana kalirsa. Yerine daha iyileri alinmali. Hajrovic in de Turk olmayacaksa takimda kalmasinin lüzumu yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amrabat takımdaki çoğu topçudan iyiydi.

Fikrinizi sordum mu Gökhan Bey?

Tezatlık var konuda Akif Bey. Herşey netlik içerisinde olmalı bence.

Eğer başlığı "Amrabat'ı Neden Gönderdik?" şeklinde yazıp, sonra da konuda "Bu başlığı açmamın Amrabat'ın şu an gayet iyi bir oyun sergilemesiyle alakası yok" diye belirtilirse konu içinde bir tezatlık olur. İnsan kendisiyle çelişir.

Yanılıyor muyum?

Sanmıyorum.

İyi forumlar..

Hajrovic > Amrabat, Hajrovic'e doğru dürüst şans verilmedi ligde çok çabuk harcamayalım.

Adam gibi adamdi

Elbet yollarimiz kesisecek

Noureddine kardes !

Aldiklarimizi oynatamiyoz ki. Ched mesela ben o herife baya guveniyom ama %90gitmesini ister taraftar

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hajrovic'e hiç şans verdik mi ki, adamın yetersiz olduğuna kanaat getiriyoruz? Eskişehir maçı dışında oynatılmadı bile adam. Ki o maçta ki performansının da iyi olduğu ortada. Sonrasında adamı 3 maç oynatmayıp Chelsea maçında sahaya sürmek ayrı bir gaflet.

Ha ama soruya şu açıdan katılıyorum; madem bu transfer edilen yabancıları kadroya bile almayacaktık, neden o zaman yabancı göndermek için kendimizi yırttık? Bu gerçekten sorgulanması gereken bir durum. Ama sadece Amrabat için değil, Dany için de aynı şeyleri söyleyebiliriz. Hatta Riera için bile.

Tezatlık var konuda Akif Bey. Herşey netlik içerisinde olmalı bence.

Eğer başlığı "Amrabat'ı Neden Gönderdik?" şeklinde yazıp, sonra da konuda "Bu başlığı açmamın Amrabat'ın şu an gayet iyi bir oyun sergilemesiyle alakası yok" diye belirtilirse konu içinde bir tezatlık olur. İnsan kendisiyle çelişir.

Yanılıyor muyum?

Sanmıyorum.

İyi forumlar..

Şu an dediğim an itibariyle Real'e karşı oynadığı oyunu kast etmemdi Gökhan Bey.

Orta dereceli forumlar.

Cok ters transferler yaptik cogu oturuyor. Hayro is yapar her turlu

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burdisso ve Ontivero gereksiz transferler ama Hajrovic kötü futbolcu değil.

Geri
Üst Alt