Amrabat'ı Neden Gönderdik?

Bi topcu topu ayagina aldiginda kalitesini belli eder

Hajrovic topu ayagina bile alamiyor hep iskaliyor :D

Real ile maçı varmış heralde ne yaptı , maç ne oldu?

Dany'i gönderdik, yerine Burdisso'yu aldık. Adam tank çıktı resmen. 18'e bile girmiyor.

Amrabat'ın yerine Hajri'yi aldık yine aynı şekilde oynatmıyoruz.

Umut Gündoğan, Salih vs dünyanın adamını aldık oynayan kimse yok.

Ee Mancini efendi oynatmayacaksan neden aldırdın bu adamı ?

Gonderdigin adamlar, aldığın adamlardan daha fazla katkı veriyordu.

# tapatalk #

numaralıda kalp problemleri olan taraftarlar için iyi oldu gönderilmesi.

o kadar sinir stres..

Transfer politikası dogru ancak bence bazı oyuncular yanlış ayrıca aldığımız bir tek tellesin oynamasıda garip . Geleceğe yatırım bir tek teles suan. Digerleri kulübede çürüyecek . Ayrıca Salih dursun artı ontiveroya toplam 5 m Euro para verdik. Cok para bence

yedimiz kazikin belki biraz telafi ederiz diye gönderdik ispanya. ispanya ligi amrabat icin daha uygun daha cok bos alan bulabiliyor ve malaga gibi bir takimda kendini gösterebiliyor , sonuc olarak insallah sezon sonu bir alici bulur ve satariz. bizde kalsa kadroya girermiydi? hic sanmiyorum yabanci kurali yüzünden hep tribünde kalirdi 6+2 olmus olsaydi kural ozaman yedek beklerdi. bruma bile sakatlanmadan önce kadroya giremiyordu bu sacma kural yüzünden

Real ile maçı varmış heralde ne yaptı , maç ne oldu?

sırtı dönük istediği ter topu aldı carvajal marcelo bi kere bile öncelik alamadı , iyi top sürmeleri vardı, birkaç tane gollük orta kesti , kontralarda 1-2 iyi ters top attı top kaybı 2 veya 3 tane yaptı yanılmıyorsam bi tanesinde de faul yapılmıştı kendisine hakem vermedi, defans arkasına iyi 2 koşusu var ama birini duda diğerini de galiba santa cruz amrabat yerine ters tarafa vermeyi tercih edip atakları batırdı, bi kere de pepe vurmasına rağmen düşüremedi amrabatı o pozisyonu görmeniz lazım acayip bir denge ister o işi yapmak, maçı real 1-0 kazandı ama 2. yarının son dakikalarında malaga baya baskı kurdu

Çeptalk

sırtı dönük istediği ter topu aldı carvajal marcelo bi kere bile öncelik alamadı , iyi top sürmeleri vardı, birkaç tane gollük orta kesti , kontralarda 1-2 iyi ters top attı top kaybı 2 veya 3 tane yaptı yanılmıyorsam bi tanesinde de faul yapılmıştı kendisine hakem vermedi, defans arkasına iyi 2 koşusu var ama birini duda diğerini de galiba santa cruz amrabat yerine ters tarafa vermeyi tercih edip atakları batırdı, bi kere de pepe vurmasına rağmen düşüremedi amrabatı o pozisyonu görmeniz lazım acayip bir denge ister o işi yapmak, maçı real 1-0 kazandı ama 2. yarının son dakikalarında malaga baya baskı kurdu

Çeptalk

Ortaları zaten bizdeyken de fena değildi ama çoğunu Burak hiç etmişti. Real'in kazanması da iyi olmuş. Maçı izleyecektim de Real'in deplasman maçlarını sevmiyorum. Şu yazdıklarından sonra özeti izlerim ama merak ettim.

Burak gibi futbolcu demeye utandigim yeteneksizin gezindigi bir ortamda Amrabat pekala takimda tutulabilir tabii ki.

Bence Hajrovic ile Ontiveronun hakki yeniliyor. Nasil haftalardir Colakin hakki yenildigi gibi.

Amrabata gelince. ALlah askina niye böyle konu aciyorsunuz anlamiyorum. Göbek atiyordu herkes yollandiginda. Kümeye düsmemek icin savas veren Malaga da bir gol atip iki asist yapinca kiymete mi bindi güresci??

Oradaki futbolun buradaki futbol ile arasinda daglar kadar fark var. Burada bize karsi her takim kapaniyor. Amrabat dar alanda Burak gibi yeteneksiz. Calim özelligi yok, illa ki bos alan lazim. Ispanya da bu alanlari bulabiliyor. bize geri geldigi an yine ayni Amrabat olacak yine sac bas yoldurtan güresen adam. Gecin bunlari. Bizde oynayacak kapasitede degil ne yazik ki. Kendisi sempatik biridir,severim de ama ne yazik ki yetersiz.

Su hayroyu bize video ile kakaladilar

18 ml harcanmis devre arasi

Devre arasi hem pansuman tadinda olur transferler

Is bilmeyen tulun baskan hoca üçlüsü nun eseri bu isler

El birligi ile ne hale geldi takim

Allah tan clde tur atlandi

Yoksa cok kotu seyler olurdu

Aldigin gençlere sans veremeden nasıl gelistirecek oda muamma

Veysel nasıl oynamaz oda ilginc

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

colak sakat degil mi`?

Evet sakat abi. Ben zaten sakatliktan önce de bu durumun oldugunu söylemek isterim. Emre girdigi an bir hareketlilik oluyor, cünkü öbürleri ruhsuz ruhsuz (en basta Selcuk) dolasiyor. Bunu demek istemistim sadece. Mesela rahatlikla Burak yerine oynayabilir. Kanat olur, orta saha olur. Yeterki su yeteneksiz yüzünden garip garip dizilisler icat edecegiz diye kanser olmayalim.

iyiki de gönderdik .Burak,Selcuk ve Mancini faktörü olmasaydi bu tarz konular hic acilmazdi

Acilmasi gerekilen konu : Hajrovic neden alindi ,Hani yerli oluyordu??

Geri
Üst Alt