Amrabat'tan Şaşırtan Tweet

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'dan ayrılacağı ve Medical Park Antalyaspor'a imza atacağı Başkan Gültekin Gencer tarafından iddia edilen Nordin Amrabat, twitter aracılığı ile ilginç bir açıklamada bulundu.

amrabat-6544444.jpg

Faslı oyuncu twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Bu akşam İstanbul'a dönüyorum. İnşallah Galatasaray'da sezon sonuna kadar iyi ve başarılı bir sezon geçiririm. En büyük Cimbom" ifadelerini kullandı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in Amrabat'a teklifin bugün ulaştığını söylemesinin ardından atılan bu tweet, ilginç bir gelişme olarak değerlendirildi.

Noureddine Amrabat @NAmrabat53 Takip et

Tonight back 2 my city Istanbul. Inshallah a good and succesful end of the season WITH Galatasaray!! En buyuk Cimbom!!

4:26 PM - 7 Ocak 2014

kaynak:sporx

Haket sen once bi takimda kalmayida sonra twit atarsin

tapatalk

Seni,53 numaralı formanı ve A.Albayrak ismini hiç unutmayacağım.

Ulan gelmen olaylıydı, gitmen de öyle olacak...

Gesendet von meinem GT-P3110 mit Tapatalk

Adam ısrarla gitmeyeceğim diyor banane banane banane,ne güzel yattığım yerden paramı alıyorum banane gitmem:)

Noureddin.. Sövdürme kendine!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

bu çok yanlış bir yorum. amrabatı bitiren tek şey yabancı sınırlaması ama bizim taraftar bunu bir türlü anlayamadı...

bir sürü maç oynadi 1-2 maç dişinda top oynadigini gördünmü. teknigi vasat. pas alişverişi zayif. bu herife o paralari verdiren sinyora nedesem boş.

oynamayacan işte git len.

bir sürü maç oynadi 1-2 maç dişinda top oynadigini gördünmü. teknigi vasat. pas alişverişi zayif. bu herfie o paralari verdiren sinyora nedesem boş.

oynamayacan işte git len.

amrabat transferi için ödediğimiz para çok yüksek doğru ama her seferinde aynı şeyi söylüyorsunuz

ben geçen sene amrabat'ın 1-2 maç dışında ligde ilk 11de başladığını hatırlamıyorum şampiyonlar liginde 11de başlıyordu sadece orda da girdiği maçlarda takımı ateşlemişti bana göre

la git işte antalyaya sıcacık memleket napacan istanbulda

:crushed: forumda bir üye amkarbat amkarbat diye diye getirmisti . alin size amkrabt

Galatasaray'a gelmek istiyor, helal olsun derken bu takımdan gitmek istemiyorum demesine niye acayip gözle bakıyorsunuz?

Tribüne oynama Amrabat yemezler. Tıpış tıpış gideceksin, hadi yallah tazyik.

Geri
Üst Alt