Anadolu Kulüpleri | Transferler

Cevap: Sinan Osmanoğlu 3 Yıl Orduspor'da

bizle sözleşmesi varmıydı yani bonservislemi gitti yoksa sözleşmei bitipte mi gitti.

abicim biz bu cocugu a TAKıma cıkarmadan neden veriyoruz orduya.
Barış oyuncularda anladı forma şansı gelmeyeceğini.Şampiyon olan A2 yavaş yavaş dağılıyor. Bu sene gençler için çok iyi bir fırsat vardı. Bülent Ünder nedense hiçbirini denemedi.Biliyorsunuz her hafta şu gençleri oynatsın diye yazıyorduk. Cem,Cumhur,Sinan gidecek başka oyuncularda olacaktır.

Barış oyuncularda anladı forma şansı gelmeyeceğini.Şampiyon olan A2 yavaş yavaş dağılıyor. Bu sene gençler için çok iyi bir fırsat vardı. Bülent Ünder nedense hiçbirini denemedi.Biliyorsunuz her hafta şu gençleri oynatsın diye yazıyorduk. Cem,Cumhur,Sinan gidecek başka oyuncularda olacaktır.
kiralık verilseydi bişey demezdimde bonservisle veriyoruz. ilerde iyi cıkarsa nasıl alacaz geri. ki bu adamı ben begeniyordum.

Ben Sinan'dan çok umutluydum , bu sezon A takımda yer alır , zaman zaman rotasyonda süre alır diye düşünüyordum , bu çocuk A takıma çıkmayı hak ediyordu ve o potansiyele de sahipti, üstelik takımda stoper yok şans verilmeliydi , ne diyelim üzüldüm gitmesine , umarım kendi adına hayırlı bir transfer olur ve Orduspor'da başarılı olur.

Cevap: Anadolu Kulüpleri | Transferler

Karabükspor'a Türk asıllı Bulgar golcü

Kardemir D.Ç Karabükspor, Levski Sofya takımında forma giyen Türk asıllı Bulgar golcü İsmail İsa'yla ilgilendiği ve bu transferin her an sonuçlanabileceği öğrenildi.

549416414.jpg

Kardemir D.Ç Karabükspor, Levski Sofya takımında forma giyen Türk asıllı Bulgar golcü İsmail İsa'yla ilgilendiği ve bu transferin her an sonuçlanabileceği öğrenildi.

2011-2012 sezonu için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Karabükspor'un, OFK Beograd takımında oynayan 27 yaşındaki Sırp stoper Danilo Nikolic ve Bulgaristan ekibi Levski Sofya takımından 21 yaşındaki Türk asıllı forvet İsmail İsa ile ön anlaşma yaptığı öğrenildi.

Karabükspor yabancı kontenjanı nedeniyle Türk ve Bulgar vatandaşı olan İsmail İsa'yı Türk statüsünde oynatmak için TFF'den bilgi istediği de gelen haberler arasında.

Her iki oyuncunun da Pazartesi günü Karabük'e gelerek resmi sözleşmelere imza atması bekleniyor.

tumspor

Evet var böyle bişey , buradada 2-3 gazetede okumuştum böyle bi haber , bu sene Levskide çıkış yapan bi oyuncuydu , ilk 11de çok şans bulamadı çuku Dembele vardı ama oyuna sonradan girdiği zaman hep etkili oldu , kendini geliştirirse baya katkı sağlar Karabuke.

Nikoliç ve Bilal Karabük'te

Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Kardemir Karabükspor, kadrosunu biri yabancı olmak üzere iki transferle güçlendirdi.

Kardemir Karabükspor, Sırbistan OFK Beograd takımında oynayan Sırp defans oyuncusu 27 yaşındaki Danilo Nikoliç ve Karşıyaka'nın 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Kısa ile anlaştı.

Metin Türker Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Danilo Nikoliç 2 yıllık, Bilal Kısa 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşmeye imza atan Nikoliç, "Belgrad'da futbola başladım ve daha sonra Tiran'a geçtim. 2 yıldır da OFK Beograd takımında oynadım ve şimdi de Türkiye'deyim. Türkiye'ye gelmek benim için büyük bir olay. Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçlarında yapmış oldukları maçları biliyorum" dedi.

Karabükspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Bilal Kısa ise, "Tekrar süper lige döndüğüm için çok mutluyum. Eski günlerdeki gibi Bilal Kısa'yı herkese seyrettireceğim. A Milli takıma gitme hedefim var. Hem takıma, hem de kendi adıma faydalı olurum ve iyi bir sezon yaşarız" diye konuştu.

Nikoliç ve Bilal Karabük'te - Türkiye Transferler

Cevap: Nikoliç ve Bilal Karabük'te

Fm de Karabük kariyerimde 3. sezonumda Nikoliç'i transfer etmiştim , baya faydalı bir transfer olmuştu :D , ama gerçekte nasıldır bilemem, ne diyelim hayırlı olsun.

Cevap: Nikoliç ve Bilal Karabük'te

Bilal Kısa hemşehrimdir geçen hafta yanından geçmiştim :D

Wolf Eskişehir için geldi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Nürnberg'de forma giyen Andreas Wolf'un, Eskişehirspor ile görüşmek üzere Türkiye'ye geldiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, kırmızı siyahlı ekibin bir süredir görüştüğü defans oyuncusu Wolf, Atatürk Havalimanı'nda Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan tarafından karşılandı.

Wolf'un, transferin detaylarını görüşmek üzere Eskişehir'e geldiği bildirildi.

Wolf Eskişehir için geldi - Türkiye Transferler - Eskişehirspor

Cevap: Wolf Eskişehir için geldi

Trabzona hayırlı olsun diyebilirmiyiz ? :D

Gerek yok bence Glowacki varken.

Son Dakika....Eskisehirspor´a imza atmak icin Eskisehir´e gelen Wolf Trabzonspor´a imza atti

:D

Sadri Şener'in Eskişehir sokaklarında görüldüğü iddiası tedirginlik yarattı.

Geri
Üst Alt