ANÇ: "TFF, Ali Koç'un lafını ciddiye alıp Galatasaray'ın transferini araştırmalı. Küme düşme olabilir burada"

Kapalı kapılar ardında konuştukları konu belli: "Bu sene Galatasaray'ın önünü kesemezsek açılan makas bir daha kapanmaz" diye düşünüyorlar. Federasyon tarafından da her türlü pisliğin yapılmasını bekliyorum ben şahsen.

Direkt Molde'ye de başarılar dileseymiş madem maç günü böyle bir basın toplantısı yapıyorsa.

Bunlar sahte evraktan ceza almadı mı lan. Ne anlatıyor bu hiyar yalaka

IMG_7456.webp

Serhan Çetinsaya'nın istifasıyla ilgili olarak Ahmet Nur Çebi:

"Öncelikle Bahtiyar adında çok güzel bir transfer yaptık. Başından beri görüşmelerin büyük kısmını Ceyhun Bey'in yürüttüğü bir transferdi. Kayserili de olması sebebiyle Serhan kardeşime, bir şeyler de sen koparırsın diyen transferi onun noktalamasını istedim. Motive etmek istedim onu. Buradan vazife edinerek Ramos'la görüşmüştür. Sosyal medyadan gaz alarak, oradan hizayla Beşiktaş'a transfer yapma eğilimini doğru bulmuyorum. Serhan kardeşimi yönetime alma sebebim hem genç olması, hem de YK üyesi olmadan önce basketbol takımına karşılıksız destek vermesiydi. Bakış açımızda farklılıklar olabilir. Bana göre istifa etmemesi gerekiyordu. Ramos'u neden göstererek istifa etmemesi gerekiyordu. 2 yıllığı vergiler dahil €50M olan bir Ramos'u benim onaylamam mümkün değil."

ramosa 50m verebileceğimizi düşünecek kadar korkuyorlar. bu kadar kafayı yemişler. 50m avro 2 sene hahah delirmişsiniz.

arçelik ve beko'dan sponsorluk almak için koçlara yaltaklanıyor Galatasaray'a çamur atıyor.:ROFLMAO::ROFLMAO:

Basacaksin parayi benficaya alacaksin gedsonun bonservisini buna anca o yarar

Ahmet Nur Çebi: Son gülen iyi güler. Takım içindeki huzuru bozarsanız, isterseniz Messi'yi getirin yine yapamazsınız. Sağlığımı verdim, zamanımı verdim, işimde büyük paralar kaybettim, gönlümü verdim. Ben milletin git demesiyle gidecek adam değilim.

jr aziz yıldırım loading.

şu adamlar ne zaman konuşsa koyuyoruz, içim soğuyor. Sonra tam gazım kaçarken, futboldan başka dert edilecek şeylere bakarken yine konuşuyorlar ve lige tam konsantre oluyorum

Geri
Üst Alt