ANÇ: "TFF, Ali Koç'un lafını ciddiye alıp Galatasaray'ın transferini araştırmalı. Küme düşme olabilir burada"

Şimdi bak bak kepazeliğe bak
Tadic'e bir rakam teklif etmişler. Tadic de 2,5 kat fazlası ile gelmiş. Öyle söyledi kendisi
Şimdi bu adam Fener'e kaça imza attı. 4,2 diye biliyorum dimi.
E sen 4 verdiysen Tadic 2,5 katı 10M istemiş
Fener nasıl 4,2 ye imzalatıyor
Bunu da mı araştırsın TFF
Aynen neresinden tutarsan elinde kalıyor.Öncelikle Mesut özil'den başlanmalı.

Gs büyük kulüp, bjk küçük kulüp.Gs kazancıyla sizinki bir mi ? Bizim kadar şerefli kulüp var mı ? Hepiniz Ali cabbarın koynuna girmişsiniz. Ufak bir açığımız olsa hemen çökeceksiniz zaten. Senin kadar boş beleş bir kulüp başkanı Türkiyeye gelmemiştir.

Millet galeyana gelsin, birbirine sokakta bıçak çeksin. İnternette hasta çocuğa hakaret edilsin. Umurlarinda değil bu alçakların. Böyle nefret pompalayarak topluma çok zarar veriyorlar. Sırf kendi çapsızlığını örtbas etmek için.

Tahmin ettiğim olmuş dün nöbette yazmıştım bize sallayacağına dair. Krater suratlı Koç'un köpeği olmuş. Umarım bjk taraftarı bu salağı istifa ettirir bu sene fbnin köpeği gibi takılacaklar.

Beko sponsorluğu söz konusu bjk için sezon başından beri kudurmuş it givi saldırıyor.

Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye 4 Milyon €'ya imza attı. Siz kaç para verdiniz de olmadı?"

Ahmet Nur Çebi: "Dusan Tadic'e biz o parayı verdik ama gelmedi. Demek sarı-lacivertli renklere aşık. Birileri birine laf ederken, kendine de bakacak."

Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye 4 Milyon €'ya imza attı. Siz kaç para verdiniz de olmadı?"

Ahmet Nur Çebi: "Dusan Tadic'e biz o parayı verdik ama gelmedi. Demek sarı-lacivertli renklere aşık. Birileri birine laf ederken, kendine de bakacak."
Demas galiba geçmiş olsun daha 30 dk falan önce 2.5 katını istemiyor muydu tadic :asd:

Ahmet Nur Çebi: "Halil Dervişoğlu'nun babası Şenol hocayı arayıp 'Oğlum Beşiktaş'ta oynamak istiyor' dedikten sonra Galatasaray'a transfer oluyor. Bu transfer çalımı mı şimdi?"

Evet

10 hafa ligde olmasa eksiğini ne taraftar ne yayıncı kuruluş hisseder naklen yayın bedeli benzer seviyede kalır ama Galatasarayı o denklemden çıkardığınızda bu ligi 30 milyon dolara ancak satarsınız o da fener sayesinde ve lige de başlayamazsınız.

Sana da koyacağız sıfatsız insan.

Talisca yı alsak taraftarı yarı yarıya azalacak bir başkanın hezeyanları. Yazık avrupa öncesi okan hocanın konuştuklarına bak şu herifin dediklerine bak.
Fb bjk ilişkisi ortaya dökülmeli bu midesizler kendi taraftarına rezil edilmelidir. Bir oyuncuya cl de oynayan son şampiyon takımın yapacağı teklif farklı, konferansta oynayan müzmin 3. Nün yapacağı teklif farklı olacak tabii, bunu söylerken ben olsam utanırdım.

Allahız izniyle diğer kulüp yöneticilerini de biz belirleyeceğiz o büyüklüğe az kaldı. Anç sene içinde gideceksin, ali koç da sene sonu gidecek.

Kendi başarısızlığını sağa sola sataşarak örtmeye çalışıyor. Hadi canım hadi başka kapıya.

O da farketmiş ikisinin de lafı ciddiye alınmıyor.

Bir insanın içindeki çirkinlik yüzüne bu kadar mı vurur. Yat altına Koç'un, al sponsorluğu. Goygoy sanmıştım ama Rashica transferinde Koç'tan para bile almıştır bu.

bunları yazarken parmaklarımla harcadığım minimal enerjiye bile değmeyecek bir adam ve boş konuşmaları için kafa yormaya gerek yok ...

dilenci gibi koltuklar niye boş
o transferlere bakılsın(gündem değiştirme çabası)

git geçen sene puan dilen , bu sene pendik maçı tekrarı dilen....nasıl yüz yıllık kulübün başında kalıyor bu herif hakikaten şaşılacak şey

Geri
Üst Alt