ANÇ: "TFF, Ali Koç'un lafını ciddiye alıp Galatasaray'ın transferini araştırmalı. Küme düşme olabilir burada"

Benim babam fenerliymiş. 28 yaşına kadar fenerliymiş.

Sonra ne hikmetse Galatasaray'a dönmüş

Hayatımda aldığım en doğru kararların başında geliyor der her zaman

Allah razı olsun hakkaten. Şimdi yaşı 71 günde 10 defa wassap üzerinden GS mesajı gönderip duruyo

Dün nooldu Ramos yazmış

Beko stat sponsoru haberleri doğru heralde. Koç satın almış bkyi.
Zaten "Rahmi abimiz" li konuşmasının nedeni o - sürekli fenerin tarafında kalmasının nedeni de o ... Tasic miydi neydi fener bunların elinden aldı gibi göründü gıkları çıkmadı... nedeni gene aynı - Koç sponsor olsunda rahat edeyim - yoksa beni yakacaklar korkusu.

Ali Koç kim ki bilir kişi olmuş peh Allah'ım ne zamanlara geldik ya

1693313257877.webp

Git bunu babana goster o zaman..!

Ahmet Nur Çebi: "Sergio Ramos için uğraştık, olsun dedik. Gerçekte ne istediğini biliyor musunuz? Verebilen varsa verecek. 16.5 milyon euro, artı vergileri 25 milyon euro. İki yıllık kontrat. 50 milyon euro. Beşiktaş'ın 4'te 1 borcu. 37 yaşında bir çocuk."

"Bakalım Galatasaray alırsa kaça açıklayacak"
Ben bu rakamların doğru olduğuna inanıyorum bu arada.

Talisca'yı ne kadar istiyorsa verip alıp, bu krater suratlının başkanlığını bu sene bitireceksin. Talisca'yı al bu adam bjk maçı izleyemez trübünde taraftarlar mıhlama yaparlar bunu.

Neden bilmiyorum ama bu herifin dedikleri gram umrumda olmuyor... Beşiktaş bizim rakibimiz DEĞİL

Silme yalan bence de - olaki biz alırsak "doğru söylemiyorlar" deyip kendi taraftarından tepki çekmemek için.
Baba inan Baba Zaha Ziyech Tete Icardi transferlerinde de eksik kısımlar vardır. Bunu her takım yapıyor. Geçen sene Icardi 750K bende inanmıyorum ama bizi ilgilendirmez zaten ben taraftarım muhasebeci değil.

Baba inan Baba Zaha Ziyech Tete Icardi transferlerinde de eksik kısımlar vardır. Bunu her takım yapıyor. Geçen sene Icardi 750K bende inanmıyorum ama bizi ilgilendirmez zaten ben taraftarım muhasebeci değil.
öyle tabii ki ama bizde abartı olduğunu düşünmüyorum . Albayrak yönetimi olsa şüphem olurdu - ANÇ ipin ucunda olduğu için şu an baya çocuk gibi ağlıyor aslında.

öyle tabii ki ama bizde abartı olduğunu düşünmüyorum . Albayrak yönetimi olsa şüphem olurdu - ANÇ ipin ucunda olduğu için şu an baya çocuk gibi ağlıyor aslında.
Bir karın ağrısı var şuan tüm Türkiye de transferler dolayısıyla

Bir karın ağrısı var şuan tüm Türkiye de transferler dolayısıyla
biz olmasak Ali Koç bu kadar para dökmeyecekti , fener taraftarının gene umudu bile olmayacaktı 2 ay sonra.(ki hala olmayabilir çünkü İsmail Kartal) tek dert bizi yavaşlatıp biraz yetişebilmek. ama hakemler üzeirnden ama transferlerden ama soyal medyadan , bu sene lig dahilinde cılkı çıkacak.

Bir taraflarının tutuşmuş demek ki Erden Timur bunlara iyi ayar veriyor.

Bu açıklamalar halkı kin ve nefrete sürükleyen ayrıştırıcı açıklamalar,çok yazık çok.

Geri
Üst Alt