ANÇ: "TFF, Ali Koç'un lafını ciddiye alıp Galatasaray'ın transferini araştırmalı. Küme düşme olabilir burada"

Asla rakibimiz olamayacaksınız , olmuyor arkadaş zorlamayın işte.. inönüde 6 tane salladık 6 saat konuşulmadı bu ülkede bedavadan 2 şamp aldınız yine kimsenin umrunda olmadı hadi işinize bakın..

Seni kendi taraftarın ciddiye almıyor be adam

Baba inan Baba Zaha Ziyech Tete Icardi transferlerinde de eksik kısımlar vardır. Bunu her takım yapıyor. Geçen sene Icardi 750K bende inanmıyorum ama bizi ilgilendirmez zaten ben taraftarım muhasebeci değil.
Eksik bir olay yok neyse o. Maaş ayrı imaj hakkı ayrı. İmaj hakkını sponsorlar karşıladı vergisini oyuncu gelir vergisi olarak bağlı bulunduğu ülkeye öder. Arjantin fransa neresiyse artık nereden şirketini kurduysa. İcardide karısı üzerine arjantindir muhtemelen.
Diğerlerinde menajerine ödenir tahmini olarak.
Bunu messi de yaptı Ronaldo da. Bütün büyük futbolcular da yapıyor.
Adamın futbolunun yanı sıra bir markayı satıyorlar ve onun fiyatlandırması farklı oluyor işte. Yoksa Ronaldo da Messi de büyük yıldız rekorları alt üst eden futbolcular ama birinin maaşı 35 milyonken diğerinin 50 olmasının sebebi marka.

Ben kişisel olarak JK ve bu değişik ifadeli insanı kaale almıyorum, yüreğimi de böylesi ucuz ve küçük camia için tüketmek istemiyorum.

Bu ithamlarına sert bir cevap vermeli kulüp, "muhatabımız, rakibimiz değilsiniz" tarzı bir şey olmalı. Bir daha da muhatap olmamalı. Sıktı bu dengesiz herifin boş açıklamaları.

Spk ya bağlı şirket için iftira var
Bunlar yarı gelmeden istifa eder giderle e

10 liralık transferi nasıl 1 liraya yapıyorlar bilmiyorum. Beşiktaş'ı hile ve hurda ile uğraştırmam. Sahte evrak yapamam. Beşiktaş'ı ateşe atamam! Bunlar TFF'nin konusu, onlar bakacak.

Bu insan kilikli yaratik resmen Galatasary'i sahtecilik ile suclamamis mi yukarda ki cumleyi kurduysa eger? Bu nokta nokta cocugu haddini fazlasiyla a$ti!!

Tam bir karikatür bu adam artık komik gelmeye başladı hiç sövmüyorum

Kendi taraftarı bile sevmiyor bu adamı. Çok ciddiye almaya gerek yok.

Bu ve ali cabbar gerçekten futboldan soğuttular artık, bütün kuşlar birleşmiş bu sene her fırsatta bize saldıracaklar

Anlamadikları futbolcunun takım seçme hakkı olduğu. A kulübüne gitmek istemiyorsa 10 ister kibarca. Ama B için 2'ye imza atabilir. Orada olmak istiyordur. Bu kadar basit.

Niyerlerini ağzından kaçırdı, GS yi küme düşürtmek istiyorlar,
GS camiasi ge taraftarlari bir bütün olmak zorunda...

Hepsi de biliyor neyin ne olduğunu, hınzır gibiler aslında, elinden gelse alasını yapar transferde ama beceremediği için çamur at izi kalsın diye algı peşinde zavallı

Belmas hepsini TV'ye topladiginda agzini bicak acmadiydi. Bir gram laf etmedi TFF'ye, MHK'ye hic birine.

Geri
Üst Alt