Anderlecht Maçı 11'iniz?

Hala Selçuk'u yazan var ya hala yazılıyor bu ruhsuz,formayı haketmeyen adamı.İnşallah şöyle bir 11 le çıkarız:

---------------Muslera
Tarık Semih Chedjou Telles
----------Melo Xhemaili
Olcan------Sneijder-------Bruma
----------------Pandev

harika bence

--------------------------------------- Muslera --------------------------------------
Tarık ---------------- Chedjou ------------------- Semih ---------------- Telles
---------------------------------------- Melo -----------------------------------------
--------------Selçuk-------------------------------------------- Dzemaili ---------
Bruma----------------------------------------------------------------------Sneijder
---------------------------------------- Burak -----------------------------------------

CL maçlarında orta sahayı tutabilmek çok önemli, kaldı ki bizde lig yeni başladı ve takım henüz %40 % 50 ile oynuyor.
Sneijderin henüz tam formunda olmadığını düşünürseniz orta sahayı 3 lü oynamalıyız.

Belki Burak yerine Pandev ile başlayabiliriz. ( Pandevin kondisyon durumu bunda en büyük tercih sebebi olacaktır )

İleride topu tutup orta sahadan takımın ileri gelmesini sağlayabilmeliyiz. Burak yapı gereği bunu yapabilecek adam değil.
Topu alıp saklayıp pas veremediği için ben pandevin kondisyonunun iyi olmasını diliyorum.

Ama sanırım bu şekilde bir 11 ile başlayacağız.Benim içime doğan budur

Son düzenleme:
----------------Muslera--------------
Tarık--Semih-Chedjou--Telles
-----------------------------------------
--------Melo--------Cemali--------
Pandev------Sneijder-----Olcan
-----------------Burak----------------

------------------Muslera-----------------
Tarık-------chedjou------semih----telles
-----olcan-------melo------cemali-------
------------pandev----sneijder-------------
-----------------burak---------------------

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

--------------------------------------- Muslera --------------------------------------
Tarık ---------------- Chedjou ------------------- Semih ---------------- Telles
---------------------------------------- Melo -----------------------------------------
--------------Selçuk-------------------------------------------- Dzemaili ---------
Bruma----------------------------------------------------------------------Sneijder
---------------------------------------- Burak -----------------------------------------

CL maçlarında orta sahayı tutabilmek çok önemli, kaldı ki bizde lig yeni başladı ve takım henüz %40 % 50 ile oynuyor.
Sneijderin henüz tam formunda olmadığını düşünürseniz orta sahayı 3 lü oynamalıyız.

Belki Burak yerine Pandev ile başlayabiliriz. ( Pandevin kondisyon durumu bunda en büyük tercih sebebi olacaktır )

İleride topu tutup orta sahadan takımın ileri gelmesini sağlayabilmeliyiz. Burak yapı gereği bunu yapabilecek adam değil.
Topu alıp saklayıp pas veremediği için ben pandevin kondisyonunun iyi olmasını diliyorum.

Ama sanırım bu şekilde bir 11 ile başlayacağız.Benim içime doğan budur

aynen imzamı atıyorum kadro budur..telles yerine hakan baltayı koyacak ama bence..pandev de burakta ta umutta tek forvetin adamı değil.kötü Beşiktaş gibi golcü delici pasör özellikleri hepsinden olacak bi siyahi alamadık..bi adebayor akardı bize...

Muslera

Veysel Semih Chedjou Tarık

Dzemaili Selçuk Melo

Sneijder

Burak Bruma (Pandev)

Kadro bu olur muhtemelen

tapatalk

----------------Muslera----------------
Tarık - Chedjou - Semih - Hakan
----------Melo - Dzemaili-------------
-----Bruma - Sneijder - Olcan-----
-----------------Pandev---------------

Selçuk ile Burak oynamasın da kim oynarsa oynasın modundayım artık.

I am the one who knocks!

Sola Telles sağa Tarık geçebilir ileride de burağa top değmediğini varsayarak Pandev duvar olarak oynabilir.

Cıkabilecek en mantıklı 11;

.................Muslera...

..Tarık...Semih...Chedju.....Balta(Telles)....

..............Melo......Dzemali........

..Olcan.........Sneijder......Bruma......

......................Pandev................

Bu 11 ile hücum futbolu oynayıp rahat bir galibiyet gelirse, Prandelli yahu bu takım bir anda nasıl düzeldi deyip, Selcuk-Burak sorununu görür heralde..

--------------------------------------------- Muslera -----------------------------------------

Tarik ----------------- Chedjou ------------------------ Semih --------------- Telles

---------------------------- Melo ----------------------- Dzemaili ----------------------------

------- Olcan --------------------- Sneijder -------------------------- Bruma --------

----------------------------------------- Goran ----------------------

Son düzenleme:
--------------------------------------------- Muslera -----------------------------------------

t
Tarik ----------------- Chedjou ------------------------ Semih --------------- Telles

---------------------------- Melo ----------------------- Dzemaili ----------------------------

------- Olcan --------------------- Sneijder -------------------------- Bruma --------

----------------------------------------- Goran ----------------------
Aklın yolu 1 hemen herkes aynı kadroyu planlıyor ama hoca yine Burak-Selçuk beraber oynar..

----------------Muslera--------------------
Tarık-----Ched-----Semih----Telles
. -- Melo-- .
Olcan----Xhemaili----Sneijder--Bruma
-------------------Goran--------------------

Cıkabilecek en mantıklı 11;

.................Muslera...

..Tarık...Semih...Chedju.....Balta(Telles)....

..............Melo......Dzemali........

..Olcan.........Sneijder......Bruma......

......................Pandev................

Bu 11 ile hücum futbolu oynayıp rahat bir galibiyet gelirse, Prandelli yahu bu takım bir anda nasıl düzeldi deyip, Selcuk-Burak sorununu görür heralde..

Herkesin hemfikir olduğu ve çıkabilecek en ideal 11 bu ama bence yinede Selçuk-Burak ikilisi sahada olacak.

Burak ve Selçuk'suz bir Galatasaray harikulade...

1108116_Galatasaray_SK.jpg

Tellesin oynayacağını sanmıyorum açıkçası.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt