--------------------------------------- Muslera --------------------------------------
Tarık ---------------- Chedjou ------------------- Semih ---------------- Telles
---------------------------------------- Melo -----------------------------------------
--------------Selçuk-------------------------------------------- Dzemaili ---------
Bruma----------------------------------------------------------------------Sneijder
---------------------------------------- Burak -----------------------------------------
CL maçlarında orta sahayı tutabilmek çok önemli, kaldı ki bizde lig yeni başladı ve takım henüz %40 % 50 ile oynuyor.
Sneijderin henüz tam formunda olmadığını düşünürseniz orta sahayı 3 lü oynamalıyız.
Belki Burak yerine Pandev ile başlayabiliriz. ( Pandevin kondisyon durumu bunda en büyük tercih sebebi olacaktır )
İleride topu tutup orta sahadan takımın ileri gelmesini sağlayabilmeliyiz. Burak yapı gereği bunu yapabilecek adam değil.
Topu alıp saklayıp pas veremediği için ben pandevin kondisyonunun iyi olmasını diliyorum.
Ama sanırım bu şekilde bir 11 ile başlayacağız.Benim içime doğan budur