Anderlecht Sportif Direktörü Verschueren, Diagne'nin Transfer Sürecini Anlattı

Bende belcikadayim kimsenin bunu konustugunu gormedim. Anderlecht taraftarin cogu istemiyordu zaten bu kekoyu 😂

Efsane bir olay

Havaalanindan kacirmislar belcika da gunlerdir bu konu konusuluyor

Ayrica oyuncu 30 gollu gol krali oldugu icin bayagi buyuk bir transfer olarak görünüyor

Anderlecht taraftari salliyor tabi dogal olarak alamadiklari icin,Madem gol krali cl de oynamak istiyor neden kendi kulubunde kalamadi onlar da cl oynayacaklar yazanlar var

geçen seneki arenada olan bjk maçı gibi bi maç olur. karakteri olmayan sahte Hral b17 deşecekti ya bizi hiç bir şey yapamamıştı. sanırım 1 kez topa vurabilmişti koca maçta
Bence Burak konusunda çok yanılıyorsun. Arda Selçuk Caner Belözoglan hepsinin bize karşı vukuati var ama Burak etliye sütlüye bulaşmaz.
Bizim aleyhimizde hiç bir açıklamasını görmedim.
Git dedik gitti 8 milyon kazandırdı sağolsun.
Başakşehire şampiyonluk yolunda iki tane döşediğini de unutma.

Gscimbom mobil

Adam yine hasortmanla gitmis demek.

Yalniz turkiye liginde 30 gol atmis avrupali keriz mi bunu alsin diyenlere kapak niteliginde aciklama olmus. Demek elin ogluda ulan adama bak 30 gol atmis hemde 32 macta oyuncuya bak diyebiliyormus.
Bir adet manyak bütün avrupanın scout sistemini çökertti resmen

Buyuk ihtimalle Anderlecht yakin zamanda nasil bir beladan kurtuldugunu anlayacaktir.

Bence Burak konusunda çok yanılıyorsun. Arda Selçuk Caner Belözoglan hepsinin bize karşı vukuati var ama Burak etliye sütlüye bulaşmaz.
Bizim aleyhimizde hiç bir açıklamasını görmedim.
Git dedik gitti 8 milyon kazandırdı sağolsun.
Başakşehire şampiyonluk yolunda iki tane döşediğini de unutma.

Gscimbom mobil

twitterdan siyah foto paylaşmıştı

İnşallah sene sonu satabiliriz bu herifi, elimizde patlayacak diye çok korkuyorum.
hic dert etme rengo!
13e aldiysak,
3ünü geri aldik, kaldi 10, tutki 7-8e sattik, ki okadarda degil satariz o fiyatlara en düsük, max zararimiz 3 milyon olur, nekadar koparirsak kardir artik bu transferden, öyle düsün.

Ne mal oldugunu yakinda anlatlar. Insta paylasimlari tam 1 facia

Üzülme reis, seneye de size kiralar veya satarız. İstediğiniz Diagne olsun.

hic dert etme rengo!
13e aldiysak,
3ünü geri aldik, kaldi 10, tutki 7-8e sattik, ki okadarda degil satariz o fiyatlara en düsük, max zararimiz 3 milyon olur, nekadar koparirsak kardir artik bu transferden, öyle düsün.
3ünü değil 1ini aldık. Maaşını ödüyoruz.

La oğlum sevinin. Bakmayın bizim üzüldüğümüze siz.

Peki burda hic kimse Anderlecht yönetimini suclayabilirmi?Adamlar anlaşmışlar Diagne yamuk yapmiş.

Olaya birde diğer taraftan bakalım.Aynı durum bizde olsa yönetime ne giydirirdik.

Sikayetci degillerdir umarim yani ne bileyim cok buyuk bir beladan kurtulmuslar son dk

Geri
Üst Alt