Akın Özbilen
10 Numara!
- 8 Haziran 2009
- 10.091
- 6.746
- 2.493
Bak şuradan s. Bi daha da gelme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca itini ilk 11 görüncesneijder bizde 175 maçta 45 gol atmış nasıl bi şey lan bu
Biri hazırlayıcı diğeri çoğunlukla forvet oynayan golcü çünküsneijder bizde 175 maçta 45 gol atmış nasıl bi şey lan bu
Sadece Volkan'a sokmamış gibi görünüyor!!!Biri hazırlayıcı diğeri çoğunlukla forvet oynayan golcü çünkü
Sneijderin Volkan’a sağlı sollu sokmasının istatistiği var mı
Bende benzer düşündüm, misal İsmaile fikri sorulsa asla gitmesine izin vermezdi eminim,herif tempolu degil ama herturlu skor yapiyor deyyus ve sakatlanmiyordaSirf acun aldırdığı icin ve ismail asensioyu yemesin diye gol makinasini gönderdiler. Fb artik 3. olur. Cok rahat sampiyon olmamız lazım.
Selçuk'tan, Burak'tan, drogba'dan düşmüyordu ki adama.Herif hem 2.forvet gibi hem de kac tane penaltı attı o da var tabi
Sneijderin penaltı atmisligi yok
Bunu ben de istiyordum ama son durumlara bakınca beraberlik daha iyi gibi. JK durduk yere havaya girsin de istemem. Fener'den az değil bence şampiyonluk şansları.Hafta sonu tinerciler şunlara çaksa da şöyle bir keyfimiz yerine gelse.
Kesin ifbli selçuk yüzündendirsneijderci olduğum için ceza alan binim