Anderson Talisca, Beşiktaş'a Veda Etti

Oh be kurtulduk heriften. Cidden muazzam topçuydu, bizde olmasını çok isterdim.

Keşke bizim olsa... Bir de Şenol Hoca giderse BJK biter

donkey-Zimetro.jpg

Beşiktaş için çok büyük kayıp, bizim için iyi haber. Net lige etki eden futbolcuydu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam çok skor katkisi yaptı kim ne derse desin Beşiktaş hücum gücünün yarısını kaybetti yerine alacakları adam bu katkıyı verir mi vermez mi büyük soru işareti...

Gole çok yakın olsa da oyun içi performansı vasattı, yine de bu yıl geçen yıla göre daha başarılıydı bariz bir şekilde.

EPL tercihi konusunda Manu'ya giderse büyük hata yapmış olur.

Belliydi zaten alamazlar bu herifi. Ilk basta neden buraya geldi anlamiyorum.

Beşiktaş taraftarı genel olarak pek memnun değildi kendisinden. Pas oyunu oynamalarını engellediğini, sahada bazı maçlarda kaybolduğunu söylüyorlardı. Bir miktar haklı olsalar da bence kendisinin değerini gittikten sonra anlayacaklar. Gole bu kadar yakın oyuncu her zaman çok büyük bir silahtır. Tam bizim ligin topçusuydu.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belliydi zaten alamazlar bu herifi. Ilk basta neden buraya geldi anlamiyorum.

Takım oyununu zedelediği için, daha fazla sorumluluk alıp oyun içinde olsun diye 8 numaraya kaydırmışlardı, bu da performansını düşürmüştü.

Skor üretemezse çekilmiyor bu tip adamlar. Bu yılın geneline bakarsak aldığı büyük maç yok hatta skor ürettiği maç da yok sanırım, CL performansı iyidi ama.

Klopp'un elinde olursa, onunla tamamlar eksiklerini.

Takım oyununu zedelediği için, daha fazla sorumluluk alıp oyun içinde olsun diye 8 numaraya kaydırmışlardı, bu da performansını düşürmüştü.

Skor üretemezse çekilmiyor bu tip adamlar. Bu yılın geneline bakarsak aldığı büyük maç yok hatta skor ürettiği maç da yok sanırım, CL performansı iyidi ama.

Klopp'un elinde olursa, onunla tamamlar eksiklerini.
Salah'ı herif ne seviyeye ulaştırdı. Talisca'ya da God Mod eklentisi yapabilir. Ama Manu'ya giderse sanırım hayatının hatasını yapar. Alexis Arsenal'de kalmadığına pişmandır...

ne yazık ki mane-talisca takası gerçekleşmiş

fikret büyük başkan hakkaten

Geri
Üst Alt