Haber Anderson Talisca, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

kartalisca kanaryalisca oluyo ha
1000007301.webp

Stoper haberleri artınca Talisca gündemden düştü FB için. Takımda Ronaldo, Mane gibi isimler varken bu sezon asisti yok. Al-Nassr'dan Fofana'yı aldı Rennes 20 mio € bonservis verdi. Dolayısıyla ortasahadan bir adam daha eksildi. Talisca'yı kolay bırakmıyorlar anladığım kadarıyla pazarlık çetin geçiyor ki sonuçlandıramadılar henüz transferi.

Bana ilginç gelen hiç asist yapmamış olması. Fener'e imza atsa da çekinecek bir şey yok diye düşünüyorum.

Talisca, gelecek hafta son detaylar için Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturacak ve ardından kendisini sarı-lacivertlilere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak. [Milliyet]

Bi de bonservis mi vermisler? Inanilmaz 😁

Yemin ederim mutluluktan havalara ucuyorum. Gotunuzde patlasin.

Bizim yediğimiz kazıklar 6 milyondan başlıyor,bunlarınki en az 15 milyondan başlıyor.

Mesut özil’den bile daha paragöz olan bu adam içinde mi bakalım “f.bahçe’ye gelmek için bu sezonki maaşından feragat etti” haberleri yapacaklar mı pavalı köpeklev

Bizim yediğimiz kazıklar 6 milyondan başlıyor,bunlarınki en az 15 milyondan başlıyor.
Muazzam paralar harcadılar

Fred 15
Talisca 15
Nesri ( hadi katkı veriyor ) 20
Carlos 12
Skriniar 6 m maaş bons belli değil
Cengiz 15
Amrabat 15
Becao 10
Çağlar 8.5
Szymanski 14
Maximin 8 maaş
Livakovic 10

Al Nassr yönetimi, Anderson Talisca'yı Fenerbahçe'ye 15.5 milyon euro karşılığında sattı. Sözleşme imzalandı. (@bandar_52)
ohaa bonservissiz gitmeyecek miydi? adamlar resmen altin buldu sozlesmesinden de ciktilar

ohaa bonservissiz gitmeyecek miydi? adamlar resmen altin buldu sozlesmesinden de ciktilar
Şöyle olmuş olabilir taliscanın 12 m civarı alacağı var deniyordu, alacaklarını bunlar karşılamış olabilir

Medyaya da talisca fbye gelebilmek için alacaklarını bile bıraktı hikayesi uydurabilirler

Geri
Üst Alt