Haber Anderson Talisca, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Talisca Lig'de Maç çözer rahatlıkla.Ama takımda kaosta oluşturma ihtimali var.Bizim takım için risk almaya gerek yok.Son 2 yılda şampiyon olmuşuz.Diğer kulüplere göre 1 dengemiz var en azından.Fb 10 senedir şampiyon olamıyo.Ki Onlar'ın bu riski alması normal bence yav :D

Kağıt üstünde taraftarlarını memnun ettiler. Sahaya nasıl yansır göreceğiz.

ya mesut özil performansı verecek yada alex alex alexxxx diye bağıracağız ekran başınd

bunlari cani bir tane beraberlige bakiyor

okan puan dagitmadigi sürece icerdeki macta bunlari yaris disina itmemiz gerekecek

Bu adamın modern futbolda yeri yok abartıp durmayın buna verilecek parayla 3 tane koşan ciğersiz noname adamı tercih ederdim

Buna değil de cengizi tinercilere kakalamalarına uyuz oldum ya.

Fenerbahçe'deki ilk rap konserini Topuk Yaylası'nda verecekmiş.

Takımda dinamizm 0 tekniğe yatırıma devam. Bunlar bu kafayla bizim bu berbat transfer komitesine rağmen bi bok yiyemezler.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

bu sezon değil - önümüzdeki sezon için yapılanma yapacaklar bu adam çevresinde ofansta - sezonun kalanında form tutturacaklar muhtemelen. o açıdan kötü hamle diyemem.

ama bu maliyetlerde - bu para akışıyla , dneetlendiğini de sanmıyorum - nasıl olacaklar , neyle BB işlerini yönetecekler en ufak fikrim yok.

Kırıp batışa geçirmemiz lazım , bizimkiler pasta takılıyor.

İlla ki katkı verir bitirici adam ama bu maliyetler inanılmaz abi. Yani bu paraları veriyorsam ben Sara gibi adam almak isterim. Bu ülkede zaten bu paraların bir karşılığı da yok ama illa alıyorsan karşılığını alabileceğin bir adam almak istersin. 31 yaşında paradan başka motivasyonu olmayan bir adam için bu ısrar manyaklık.

inanılmaz paralar harcıyorlar. koç bir gün gittiğinde geri dönüşü olmayacak maliyetlere giriyor kulüp adına. kimse bu yükün altından kalkamaz.

Geri
Üst Alt