Haber Anderson Talisca, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Asrın kazığı olduğunu söyleyecek bir tane yorumcu yok herhalde
Biz almış olsaydık ohoo

Fbliler sövüyo gote kaçan milyonlar

Fazla konusmak istemiyorum ama. Bu adam 1,5 sene icin 22 milyon baydilar. Adam ayakta duramiyorum. Bjk ahini fena almis gibi. Boyle oyuncular en kotu bir iki mac aldirmasi lazim.

o paraya erotic shoptan 30cm realistic penis alsalar daha çok tatmin olurlardı bu herif yaşlı
Bu postta gülünecek bişi yok, gayet mantıklı
Verdikleri para tüm taraftarları için penis almaya yeter
Tatmin olmayanlar extra ücret karşılığı iki veya üç tane penis alabilir diye not düşmeliler

[emoji6][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Gürbüz Kayalar" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
o paraya erotic shoptan [emoji[emoji6][emoji6]]cm realistic penis alsalar daha çok tatmin olurlardı bu herif yaşlı

Reis yarım saattir gülüyorum şu yoruma hahahaha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu y kafalıyı isteyenler hâlâ Beşiktaş döneminde olduğunu gibi sanıyordu. Halbuki o dönemler bile çok büyük zaafları vardı.

Arabistan'dan gelen adamdan medet uman ne bileyim kafayı yemiştir en hafif tabirle.

Bu herif prime doneminde dahi oyun icinde katkisi olmayan bir topcuydu..Ustunden 6 sene gecmis ustelik arabistanda oynamis bu adamin olmayacagi belliydi zaten..Allah biliyor ya bize gekecek diye cok tirsmistim..3-4 tane guzel gol atacak diye 10 milyon maas baydilar

Yazdık bunları. Bu adam prime zamanında bile bir kişi eksikti. Çevresinde adam yiyen, ciğersiz topçular vardı ve öyle başarı yakaladı. Beşiktaş bunun etrafına yerli oyuncu koydu ve eksiğini kapattırdı.

Geri
Üst Alt