anderson talisca

Prime halini donk pataklıyordu gelsin birazda mertens pataklasın. Amma velakin duran toplarda sıkıntı yaratacak eskiden hava hakimiyeti de iyiydi şuan ne durumda bilmiyorum bakalım görcez. Alınması şundan dolayı iyi olur bizimkilerin transfer yapmama gibi bir lüksü olamaz en azından zaten yapılacak ama azcık enselerinde nefes olsun yine de.

Kiralık ve maaş paylaşımı diyenler vardı da bu al nasır keriz mi. Bari pahalıya gelsin

Her sene talişka talişka başka adam kalmamış gibi bu ne lan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serkan Akkoyun: Suudi Arabistan’da yaşayan bir arkadaşım Talisca’nın geçen sezon ve bu sezon oynadığı maçları canlı izledi. Bana Talisca’nın neredeyse ayakta zor durduğunu ve bitik durumda olduğunu söyledi.

Ocakta Arabistan dan gelecek topçudan medet ummaları güzel

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzeko-En Nesyri ikilisini oturttukları dönemde denkleme bunu sokmak zorunda kaldıkları için baya bize çalışmış oldular sağ olsunlar.

Tahmin ettitigimden daha faydali oynuyor gorunuyor istatistiksel olarak

Ama Taliscanin gol sayisi arttikca takim asagi gitmeye devam eder kendine oynuyor ayni Burak Yilmaz gibi bu tip adamlar kendine oynar takim onun ayagina bakar kollektif oyunu baltalarlar
Kerem akturkoglunda ve zahada oldugu gibi

Bu tip profillerden nefret ederim
Bana osimhen icardi mertens gibi yildiz ama kollektif adamlar lazim

Osimhen kac gol atarsa okadarda attirir faydasi olur keza icardi mertens yunus gibi su seviye bir adam daha cekersek
Ligte tum maclari handikap kazaniriz

Geri
Üst Alt