# Andre-Pierre Gignac

Bari sezon sonuna kadar kiralayabilsek sunlari, Gomis var, Cisse var, en azindan elimizde bir santrafor olur. Zor maclarda cok lazim olacak.

Dunku macta dunyanin herhangi bir takiminin santraforu olsa 5-6 gol atardik. Sadece Sneijder'in alda at dedigi 4-5 asisti vardi. Bunun disinda santraforun kendi cabalariyla girebilecegi pozisyon sayisi en az 100 idi, hic birsey yapmasan bile sans eseri bile pozisyona girebilecegin bir macta, Umut 1-2 pozisyona girebildi sadece. Birisi bombos kafa vurusu.

Dunku macta dunyanin herhangi bir takiminin santraforu olsa 5-6 gol atardik. Sadece Sneijder'in alda at dedigi 4-5 asisti vardi. Bunun disinda santraforun kendi cabalariyla girebilecegi pozisyon sayisi en az 100 idi, hic birsey yapmasan bile sans eseri bile pozisyona girebilecegin bir macta, Umut 1-2 pozisyona girebildi sadece. Birisi bombos kafa vurusu.

Dogru, ama bizimkiler de oyle bir inat ki, illaki transfer olacaksa gider stoper alirlar. 1 hafta kalmis hala ortada birsey yok. Ben umidimi kestim (forvet transferi icin)

Bedavaya Dinamo Moscow'a gidecek diyolar

Biz yine elimiz bos donecegiz gibime geliyor bari sunu kacirmasak sezon sonu beles adami. Yillik 2.5 milyon euro ya olur bu is.

Bu haftada iki gol attı.

https://www.youtube.com/watch?v=f0Jc7FfOKsY

https://www.youtube.com/watch?v=Qv2odusjg2A

Bu sezon Ligue 1'de toplam 20 gole ulaştı , gerçekten çok formda , sezon sonu sözleşmesi bitiyorken kaçırmamak lazım diye düşünüyorum.

Daha iyisini bence zor buluruz , üstelik bedelsiz olarak katılacak takıma.

Tam bir golcü tekniği gerçekten bizim forvetlerden sonra hepimize çağ atlamış gibi gelecek , kafayla , şutla , çalımlayarak her şekilde gol atma yetisine sahip.

Ligue 1'de bunları yapan adam bizi STSL'i zaten kasıp kavurur , Avrupa'da da bizi belli bir yere kadar taşır , Sneijder'in yanına iki iyi kanat alırsak.

Yine bilindiği üzere aynı takımda Andre Ayew'in sezon sonu sözleşmesi bitiyor , ben gelecek sezon planlamasının ; Ayew-Gignac paketi üzerine yapılması gerektiğini düşünüyorum ; bu iki oyuncuya imza attırabilmek için her şey yapılmalı.

2+1 senelik kontrat iyidir iyi. Gelsin Gignac.

"Un whopper pour Gignac" sözünden. "Gignac icin bir kebab" yaptik mi oldu bitti :)

Fernandao alınacağına bu arkadaş alınsın. Üstelik bonserviste yok.

Bu alinacak zaten merak etmeyin..

Yazin Tulun muydu ne Gomis'i ayarlamisti ama izin cikmamisti transfere. Gomis-Gignac yapardik önümüzdei sezon estirirlerdi.

Geri
Üst Alt