Umut Konac
Sarı Üye
- 27 Şubat 2017
- 289
- 124
- 343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ön yargı da değil ki renktaş. İki futbolcu arasında bir anket düzenlendi, geçmişte takip ettiğimiz isimler olunca da ona göre kendimizce bir değerlendirme, yorum yaptık. Yoksa dediğiniz gibi kimin gelecekte nasıl oynayacağını bilme şansımız yok. En fazla geçmişine bakıp yorumda bulunabiliyoruz. ♥ İyi ki geldi, umarım bizimle nice şampiyonluklar, nice Avrupa kupaları görür.Sayende futbolcular hakkinda onyargili olmamayi ogrendim. Senin onyargin benim muhakememi gelistirdi. Tesekkur ederim, renktas![]()
Icardi şerefsiz yavşağın teki.
Sırf bu yüzden bile Belotti demek lazım. Ayrıca Belotti daha değişken kullanılabilir.
Bravo.İcardiyi Inter zamanında bile ciddi takip ediyordum ki belottiyi de öyle, gariptir ikisininde Real Madride transfer ihtimali vardı( 100 milyon Euro ve farklı dönemlerde) şimdi ilk mesajlara laf söyleyen futbol ulemalarına söyleyeyim yine aynı durum olsa bellotti derim. O dönemdeki icardinin durumunu bilmeden şimdi bizde iyi oynayınca bıdıbıdı yapmak kolay. Hoş daha önce de söyledim böyle haksız çıkmak beni çok mutlu etti adam Galatasaray ı direkt şampiyon yaptı.
O ne demek lanIcardiye vermiş olmanın mutluluğu
Ankete bile gerek yok kanks net İcardi'dir yav bu anketin cevabı![]()
Hesabın açıldı mi lan. Kero admir affetti miikisi arasında net belotti domuzu