GSC Anket Andrea Belotti mi, Mauro Icardi mi?

Andrea Belotti mi, Mauro Icardi mi?

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Anket kapatılmış .
Sayende futbolcular hakkinda onyargili olmamayi ogrendim. Senin onyargin benim muhakememi gelistirdi. Tesekkur ederim, renktas :D
Bu ön yargı da değil ki renktaş. İki futbolcu arasında bir anket düzenlendi, geçmişte takip ettiğimiz isimler olunca da ona göre kendimizce bir değerlendirme, yorum yaptık. Yoksa dediğiniz gibi kimin gelecekte nasıl oynayacağını bilme şansımız yok. En fazla geçmişine bakıp yorumda bulunabiliyoruz. ♥ İyi ki geldi, umarım bizimle nice şampiyonluklar, nice Avrupa kupaları görür. :hat:

İcardiyi Inter zamanında bile ciddi takip ediyordum ki belottiyi de öyle, gariptir ikisininde Real Madride transfer ihtimali vardı( 100 milyon Euro ve farklı dönemlerde) şimdi ilk mesajlara laf söyleyen futbol ulemalarına söyleyeyim yine aynı durum olsa bellotti derim. O dönemdeki icardinin durumunu bilmeden şimdi bizde iyi oynayınca bıdıbıdı yapmak kolay. Hoş daha önce de söyledim böyle haksız çıkmak beni çok mutlu etti adam Galatasaray ı direkt şampiyon yaptı.

Ben karısı tehlikeli demişim adam iyi çıktı, Robiot’un da anası tehlikeli o da çok iyi çıkar mı ki?

İşte GSC irfanı, işte GSC feraseti.

Belotti kimmis Icardi tabiki buyuk oyuncu kesin gelirse gol krali olur bonservisinide aliriz

Bellotti demişim. Tam bir Kemal Kılıçdaroğlu Jr.'ım maşallah

İcardiyi Inter zamanında bile ciddi takip ediyordum ki belottiyi de öyle, gariptir ikisininde Real Madride transfer ihtimali vardı( 100 milyon Euro ve farklı dönemlerde) şimdi ilk mesajlara laf söyleyen futbol ulemalarına söyleyeyim yine aynı durum olsa bellotti derim. O dönemdeki icardinin durumunu bilmeden şimdi bizde iyi oynayınca bıdıbıdı yapmak kolay. Hoş daha önce de söyledim böyle haksız çıkmak beni çok mutlu etti adam Galatasaray ı direkt şampiyon yaptı.
Bravo.

Ankete bile gerek yok kanks net İcardi'dir yav bu anketin cevabı :D
basbakan-ahmet-davutoglunun-cocuk-sevme-tarzi_7983104-10780_640x360.jpg

Belotti'ye iyi yükselmişti millet o dönem kamilin tekiymis Allah yüzümüze gülmüş resmen köyünden çıkmak istemeyen bir tip olarak çoktan zararla gondermistik veya hala maaşını ödeyip kiralardik. Icardi'ye verilen maaş bu açıdan da makul geliyor maalesef, o dönem Belo gelse, üstüne kaç forvet alacaktık kim bilir ne kadar maliyete ki daha işin performans ve sonuç alma kısmına gelirsek oho.

Geri
Üst Alt