# Andrea Pirlo

Cevap: # Andrea Pirlo

Pirlo'yu falan getirerek takımın sonunu hazırlamasınlar. Ünal Aysal kendi cebinden ödeyecekse getirsin, kenarda oturur. Aksi takdirde bu tür transferlerle kulübün parasının çarçur edilmesine tamamiyle karşıyım.

Arsenalliler ne zamandan beri bizim mali meselelerimize karısır oldu? Dinmedimi 11 sene evvel ki acınız hala?

:oks:

pirlo diye hayal kuruyoruz. hani gelmesinin imkanı olmayacağını bilerek, takımın sonu diyor biri de :D

adam hayal bizim için. pek çok şeyin üst üste denk gelmesi lazım ve pirlo'nun bir anlık dalgınlığına gelmesi lazım bize imza atması için :D

Abartmayalım :)

Galatasaray istediği takdirde alır Pirlo'yu falan.

Abartmayalım :)

Galatasaray istediği takdirde alır Pirlo'yu falan.

Şaka mı ciddi mi hocu anlamadım valla:o Pirlo'dan bahsediyoruz Pino'dan falan değil. Adamda koşa koşa bize gelme meraklısı değildir zaten rahat olun. Juventus'a gidecek haberleri çok yoğundu Juve varken bizi tercih etmez ki daha 50 takım ister Pirlo'yu.

Guti´yi alirlar, 3 ay vay be Guti, oha be Guti, yuh ya Guti dersiniz ama Pirlo´nun adi bizimle anilinca burun kivirirsiniz :D Hadi canim sizde :D Pirlo Ligin Krali olur

Guti´yi alirlar, 3 ay vay be Guti, oha be Guti, yuh ya Guti dersiniz ama Pirlo´nun adi bizimle anilinca burun kivirirsiniz :D Hadi canim sizde :D Pirlo Ligin Krali olur

bu sene 10-13 mac falan oynamistir, bu yonetim pirlo yu almaz daha iyisini alir

sakatlikla ugrasan futbolcu almaz.

Bu sene 10 numara bir kadro bekliyorum.Askere gitmeden 2000'i tekrar yaşamam lazım:)

Pirlo - Juninho - Drogba :D Nestayida cagiralim istiyorsaniz :P

Transferler hakkında olumlu haber olduğunda inanmakta zorluk çekeriz ama aksi bir durumda hemen inanırız. :)

Milan'dan Nesta-Seedorf-Pirlo üclüsünü alsak Hagili jenerasyondan sonra ki en büyük sükseyi yapmıs oluruz.

------------Marchetti-------------

Cetin-Nesta-Serdar Aziz-Caglar

--------Alou Diarra---------------

-------------------------Pirlo------

Volkan Sen--Seedorf--------Arda

---------------Baros---------------

Alternatiflerini yedek kulubeye monte ettigimiz taktirde 90'lı puanlardan 1 gram eksik kalmaz bu takım.

Sponsorumuz da nobrain dedeleri olur tamamdır.

pirlo,nesta,sederf felan hayal.çünkü milan yaşlı adam satmaz,üzerine daha yaşlı adam alır.eğer öyle bir niyet varsa adres arsenal olmalı.

yapmayın lütfen, acaba aynı Pirlo'dan mı bahsediyoruz. Hani şu İtalya Milli takımının oyun kurucusu olan Pirlo, hani şu Milan'da yıllardır istikrarıyla oynayan Pirlo değil mi bahsettiğimiz? Hani birde 45-50 metreye nokta atışı pas veren Pirlo değil mi? Frikiklerde olmazları olduran Pirlo. Ben gelmez boşa hayal kurmayalım demiştim ama buradaki arkadaşlar herhalde bizim takımı Arsenal zannediyorlar. 32 yaşındaki Ayhan ile 29 yaşındaki Culio ve kazmaların kazması Mustafa Sarp'ın olduğu bir takımın taraftarı Pirlo'yu beğenmiyorsa, ya ben futbolu bilmiyorum yada bahsettiğimiz adam Pirlo değil.

Geri
Üst Alt