# Andrea Pirlo

Cevap: # Andrea Pirlo

yıllık 3.5 milyon eurodan pirlo gelir malum bizde vergiler düşük :) ayrıca man city gitse yay toure var kesemez onu milanda bile yedek kalyor pirlo gelebileceği en iyi takım biziz ama yeterki iş bitirecek yönetici olsun bu sayede artık f irikikten gol atabilcek bir oyuncumuz olucak :) en çok ona seviniyorum

Pirlo'yu falan getirerek takımın sonunu hazırlamasınlar. Ünal Aysal kendi cebinden ödeyecekse getirsin, kenarda oturur. Aksi takdirde bu tür transferlerle kulübün parasının çarçur edilmesine tamamiyle karşıyım.

Kenarda mi oturur?

Wenger'e Pirlo'yu verirsen diz coker tovbe ister ilk 11'de 60 mac oynatir lan senede. Sen ne anlatiyon LESHci.

yıllık 3.5 milyon eurodan pirlo gelir malum bizde vergiler düşük :) ayrıca man city gitse yay toure var kesemez onu milanda bile yedek kalyor pirlo gelebileceği en iyi takım biziz ama yeterki iş bitirecek yönetici olsun bu sayede artık f irikikten gol atabilcek bir oyuncumuz olucak :) en çok ona seviniyorum

Sen şaka yapıyorsun değil mi? Manchester City'de yedek kalır hee, neredeyse bizde de yedek kalacak diyecektin de utandın herhalde :)

pirlo gelirse gercekten orta sahaya cag atlatir. ama yaninda BAM oynarsa yine bir is yapamaz. hatta kewell ve neill gibi futboldan sogur. ya da baros gibi depresyonlara girer. pirlo'nun yanina mutlaka selcuk inan gibi bir adam koymamiz lazim.

selcuk'dan baska yerli oyuncu olmadigi icin o pozisyonda oynatabilecegimiz, yabanci almak sart olur. müstakbel yönetim aklini basina toplasin ve ne yapip etsin selcuk'u ikna etmeye calissin!

yanliz pirlo ön libero oynayamaz. yeni hocanin sistemini'de degerlendirmek lazim.

yapmayın lütfen, acaba aynı Pirlo'dan mı bahsediyoruz. Hani şu İtalya Milli takımının oyun kurucusu olan Pirlo, hani şu Milan'da yıllardır istikrarıyla oynayan Pirlo değil mi bahsettiğimiz? Hani birde 45-50 metreye nokta atışı pas veren Pirlo değil mi? Frikiklerde olmazları olduran Pirlo. Ben gelmez boşa hayal kurmayalım demiştim ama buradaki arkadaşlar herhalde bizim takımı Arsenal zannediyorlar. 32 yaşındaki Ayhan ile 29 yaşındaki Culio ve kazmaların kazması Mustafa Sarp'ın olduğu bir takımın taraftarı Pirlo'yu beğenmiyorsa, ya ben futbolu bilmiyorum yada bahsettiğimiz adam Pirlo değil.

Hayır atakan reyiz,karşı olduğumuz kısa vadeli işler yapılması.Takım bu kadar dibe vurmuşken,artık daha kötüsü olamaz zaten.Shaktar örnek alınmalı mesela,yapılan transferler gelecek 5 sene bu kadroda durabilmeli.Pirlo'yu getirip bayrak adam yapıp 2 sene sonra futbolu bırakıcam dediğinde yerine fellik fellik adam arama diye.

Cana-Selçuk İnan-Pirlo şu orta sahayı 34 maçın 25inde oynatabilirsen şampiyon olursun.

Pirlo - Juninho - Drogba :D Nestayida cagiralim istiyorsaniz :P

sol bek'e de maldini'yi monte edelim :p

40 yasinda bile balta'dan iyi performans sergiler...

saka maka bir yana...drogba kesinlikle gelmeli.

pirlo ise TD'nin sistemine bagli...pirlo ön libero oynamaz...CM/ b2b oynar.

Hayır atakan reyiz,karşı olduğumuz kısa vadeli işler yapılması.Takım bu kadar dibe vurmuşken,artık daha kötüsü olamaz zaten.Shaktar örnek alınmalı mesela,yapılan transferler gelecek 5 sene bu kadroda durabilmeli.Pirlo'yu getirip bayrak adam yapıp 2 sene sonra futbolu bırakıcam dediğinde yerine fellik fellik adam arama diye.

Ancak bizim bu sene önceliğimiz şampiyon olmak ise, öncelikle yıldız 1-2 isim alınıp,yanlarına genç isimler monte edilmeli. neyse boşa konuşuyoruz zaten, pirlo kim biz kim!

Pİrlo yalan oldu Goal.com un haberine göre Juventus ile anlaşmış....

Al işte, bir kerede şu konuştuğumuz adamları alabilelim ya :)

Kısa vade uzun vade anlamam ben Pirlo'ya karşıyım.

Pirlo'ya vereceğimiz yıllık parayı Selçuk İnan'a versek hayli hayli gelir, üstelik daha faydalı olabilecek oyuncu, nedeni yeteneğinin daha iyi olması değil

1 - Daha istekli arzulu, kazanmaya aç olduğu için

2 - Daha genç ve temposu daha yüksek olduğu için

Kısa vade uzun vade anlamam ben Pirlo'ya karşıyım.

Pirlo'ya vereceğimiz yıllık parayı Selçuk İnan'a versek hayli hayli gelir, üstelik daha faydalı olabilecek oyuncu, nedeni yeteneğinin daha iyi olması değil

1 - Daha istekli arzulu, kazanmaya aç olduğu için

2 - Daha genç ve temposu daha yüksek olduğu için

Selçuk'da gelsin Pirlo'da gelsin. Olmaz mı? Bizde bir Ernst etkisi yapması kötü mü olur. Yapmayın arkadaşlar. Dün birisi söyledi bu lafı çok hoşuma gitti. Kısa vadede başarı kazanamazsan uzun vadede plan yapamazsın. Sekteye uğrar planların. Hele Türkiye'de, hele şu durumdaki Galatasaray'da

Bu arada Guti gibi yatmaya gelir dendi ama Guti´nin başarısız olma sebepleri

1)İstediği tarzda bir takıma gelmedi

2)Defansif yükte verdi Shuster,box to box gibi kullandı

3)Medya resmen linç etti.

Bunlar olmasaydı Guti reisliğini gösterirdi.

----ahmetcan pirlo cumhur

tarzı kadro kuran 50 kişi bulabilirim.

Selçuk'da gelsin Pirlo'da gelsin. Olmaz mı? Bizde bir Ernst etkisi yapması kötü mü olur. Yapmayın arkadaşlar. Dün birisi söyledi bu lafı çok hoşuma gitti. Kısa vadede başarı kazanamazsan uzun vadede plan yapamazsın. Sekteye uğrar planların. Hele Türkiye'de, hele şu durumdaki Galatasaray'da

Pirlo, kısa ve uzun vadede hiç bir işe yaramaz, yaşı geçmiş, tek amaçı para kazanmak olan bir oyuncu. Bize ne gibi katkı sağlayacak ?

Ayrıca hem Selçuk, hem Pirlo çok saçma olur, üstüne birde Arda ve Hamit'i kanatlara koyalım iyice tıkansın oyun, bu oyuncuların hepsi ayağa top isteyen oyuncular, kim zorlayacak ?

Geri
Üst Alt