Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 40.253
- 4
- 568
Cevap: # Andrea Pirlo
Mundar.
(Bkz. Kedi)
Mundar.
(Bkz. Kedi)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kere Guti gay ve gayler karaktersiz olur...
Pirlo gelsin karımı boşarım![]()
Pirlo'yu falan getirerek takımın sonunu hazırlamasınlar. Ünal Aysal kendi cebinden ödeyecekse getirsin, kenarda oturur. Aksi takdirde bu tür transferlerle kulübün parasının çarçur edilmesine tamamiyle karşıyım.
yıllık 3.5 milyon eurodan pirlo gelir malum bizde vergiler düşükayrıca man city gitse yay toure var kesemez onu milanda bile yedek kalyor pirlo gelebileceği en iyi takım biziz ama yeterki iş bitirecek yönetici olsun bu sayede artık f irikikten gol atabilcek bir oyuncumuz olucak
en çok ona seviniyorum
yapmayın lütfen, acaba aynı Pirlo'dan mı bahsediyoruz. Hani şu İtalya Milli takımının oyun kurucusu olan Pirlo, hani şu Milan'da yıllardır istikrarıyla oynayan Pirlo değil mi bahsettiğimiz? Hani birde 45-50 metreye nokta atışı pas veren Pirlo değil mi? Frikiklerde olmazları olduran Pirlo. Ben gelmez boşa hayal kurmayalım demiştim ama buradaki arkadaşlar herhalde bizim takımı Arsenal zannediyorlar. 32 yaşındaki Ayhan ile 29 yaşındaki Culio ve kazmaların kazması Mustafa Sarp'ın olduğu bir takımın taraftarı Pirlo'yu beğenmiyorsa, ya ben futbolu bilmiyorum yada bahsettiğimiz adam Pirlo değil.
Pirlo - Juninho - DrogbaNestayida cagiralim istiyorsaniz
![]()
Hayır atakan reyiz,karşı olduğumuz kısa vadeli işler yapılması.Takım bu kadar dibe vurmuşken,artık daha kötüsü olamaz zaten.Shaktar örnek alınmalı mesela,yapılan transferler gelecek 5 sene bu kadroda durabilmeli.Pirlo'yu getirip bayrak adam yapıp 2 sene sonra futbolu bırakıcam dediğinde yerine fellik fellik adam arama diye.
Kısa vade uzun vade anlamam ben Pirlo'ya karşıyım.
Pirlo'ya vereceğimiz yıllık parayı Selçuk İnan'a versek hayli hayli gelir, üstelik daha faydalı olabilecek oyuncu, nedeni yeteneğinin daha iyi olması değil
1 - Daha istekli arzulu, kazanmaya aç olduğu için
2 - Daha genç ve temposu daha yüksek olduğu için
Selçuk'da gelsin Pirlo'da gelsin. Olmaz mı? Bizde bir Ernst etkisi yapması kötü mü olur. Yapmayın arkadaşlar. Dün birisi söyledi bu lafı çok hoşuma gitti. Kısa vadede başarı kazanamazsan uzun vadede plan yapamazsın. Sekteye uğrar planların. Hele Türkiye'de, hele şu durumdaki Galatasaray'da