Can Güloğlu
Yeni Üye
- 21 Aralık 2013
- 69
- 0
- 576
alacaksak böyle yetenekleri almalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ranocchia diyoruz hala kacırdıgı golleri paylasanlar var. Gelmesin abi gelmesin, Dany takımda kalsın. Oyle saca böyle tarak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sansürün böylesi :happy::happy::happy::happy::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Ranocchia diyoruz hala kacırdıgı golleri paylasanlar var. Gelmesin abi gelmesin, Dany takımda kalsın. Oyle saca böyle tarak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Onu paylasan sahis zaten art niyetli olmali. Baska bir izahi olsmaz yani![]()
Ranocchia elbette faydalı olacaktır fakat aradığımız adam bu değil.
Bize biraz daha kısa boylu oyunu mental olarak içmiş yanında ki adamlara direktif verebilecek işin o.. bir adam lazım.
Oyuncuyla ilgili bilenler konuşsa daha iyi olur çünkü artık iyice sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz. Sneijder'ın takımdan ayrılmasıyla bu oyuncuyu İnter'in kiralık vermeye razı olması aynı şeyler değil. Sneijder ayrıldı çünkü yıllığının düşürülmesine razı gelmedi. Sneijder yoksa gözden düşmüş bir adam değildi.
Ranocchia'yı ya da İnter'i takip etmiyorum o yüzden oyuncuyla ilgili fazla bir şey söyleyemem ama İnter bu oyuncuyu kiralık vermeye razı geliyorsa ya ihtiyacı yoktur ya da performansından memnun değildir. İhtiyacı olmaması zaten baştan eleniyor, sonuçta bunlar Manchester City gibi Chelsea gibi geniş kadroya sahip değiller. Demek ki memnun değiller. İnter'in memnun kalmadığı bir oyuncuyu alıyoruz diye havalara uçmak mı gerekiyor? İyi o zaman hiçbir şeyi sorgulamayalım her şey dört dörtlükmüş gibi hareket edelim.
Tekrar söylüyorum ben oyuncuyu tanımam ama iki dakika düşünmek yeterli ortada bir sorun olduğunu anlamak için. Videolardan da gördüğüm kadarıyla -inşallah yanılırım ama- epey kafamızı duvarlara vurdurabilecek bir oyuncuya benziyor. Çünkü biz defans hattımızı fazla ileri kuran bir takımız, geriye yaslanan bir takımda kral olacak adamlar bizde rezil oluyorlar.
Tamam da olaya o yönden bakarsak bu sefer de ben sana derim ki: Hagi ve Popescu da gözden düsmüslerdi gelmeden önce. Taffarel dünyanin en iyi kalecilerinden bir tanesi idi ama ne hikmetse kimse almadi/bize geldi.
Bir yandan en klas topculari istiyoruz. Diger yandan gelen topculari begenmiyoruz, agiz burun kiviriyoruz. "Iyi olsa birakmazlardi", "para icin geliyor", "iyi olsa bizde ne isi var".
Ranocchia, Sneijder, Drogba gibi world class bir topcu degil. Lakin isim olarak Avrupa capinda taninmis ve belli bir marka degeri olan topcu.
Ranocchia suan icin (devre arasi, finansal durum, vs.) transfer edebilecegimiz en iyi stoperlerden bir tanesidir bence. Üstelik henüz 25 yasinda. Tutarsa 5-6 sene rahat hizmet edebilecek düzeyde.
Hagi, Popescu'yla hiçbir ilgisi yok ki. Benim üzerinde durduğum nokta oyuncunun kiraya verilmesi. İnter oyuncuyu satmak istese dersin ki bir ihtimal paraya ihtiyaçları var satıyorlar ama adamlar kiraya veriyorlar.
Bu transferi Melo'yla kıyaslayabilirsin belki. Sonuçta onu da kiraya aldık ama Juventus'ta aslında 2. senedeki performansı o kadar kötü değildi, sadece adamlar daha iyisini alabileceklerini düşündükleri için bize bıraktılar.
Melo, Italya'da "yilin bidonu" ödülünü kazanmis bir adam. Lakin Türkiye'nin en kaliteli ve en basarili topcusu bence suan icin. Gecen sene CL maclarinda da muhtesem performans ser
Inter icin kiralik vermek tabiki sacma bir is. Ama sanirim bizim Baskan'la olan iyi iliskiler, bizim bonservisini almak üzere riske girmek istememiz, bonservisine verecek paramiz olmadigindan, oyuncunun da sürekli oynayabilecegi bir kulübe gitmek istemesinden + CL faktörü böyle bir formüle yol actigini düsünüyorum.
alacağımız stoper hızlı ve pozisyon bilgisi yüksek biri olmalı. biz gömülü savunma yapan bir takım değiliz zaten, genellikle maçları rakip sahada oynuyoruz, o yüzden bize sezgileri yüksek, hızlı ve aynı zamanda pozisyon almasını bilen bir stoper lazım. yani dany nin beyinli olanı kısaca. ranocchia falan uymuyor bu tanıma. böyle adamlara para saçacağımıza alalım ömer toprağı kaç paraysa, yabancı kuralını yerle bir edelim
Vidiç > John Terry > Astori > Ranocchia nokta .