# Andrea Ranocchia

Ağır diyorum abicim, hani derler ya kağnı gibi o derece bir ağırlıktan bahsediyorum. Bu saydığın adamlar süratli değiller ama ağır da değiller.

Ama yanlış olmasın ben adamı tanımam, tamamen maç görüntüsünden gördüğüm kadarıyla konuşuyorum. Bir de kafamı kurcalıyor, İnter para kazanma amacı olsa yüksek bir fiyattan satar kendisini kurtarır. Ligdeki durumları da iyi değilken niye böyle bir adamı sezon ortasında kiralık verirler ki. Tuhaf yani kabul etmek gerek.

Van Buyten de kağnı gibiydi ama yıllarca çok elit performanslar çıkardı. Buna benzer bir sürü örnek var Bu adamda çok hızlı değil ama bi Ferdinand Terry kadar sürati var.

Ben değil Ronnocia Vidic gelse istemiyorum. Bizim stoper defans sorunumuz falan yok. Ben geleceğe yatırım transfer dışında transferde beklemiyorum zaten. Bence bizim takım yeterli.

Takımın sorunu her hafta farklı futbolcularla farklı dizilişle çıkmamız. İlk seneki oyunumuz nasıldı. Sürekli aynı 11. 2nci sene biraz fazla oynadık sonra gene istikrar. 10puan fark. Şimdi ise biz sürekli oyuncular ve dizilişle oynarken fener her maça aynı 11le çıkıyor.

Şu anki kadromuza isterse Ramos gelsin yine kimse memnun olmayacak maçları izleyince. Bizim sorunumuz iyi stoper eksikliğinden ziyade 2-3 futbolcu dışındaki tüm oyuncularımızda teknik ve futbol zekası eksikliği bulunması. Hücum hattında top tutamıyoruz, çoğalamıyoruz, topu kontrol edip 1 metre yanındaki adama pas atmaktan aciz futbolcularımız var. Haliyle neredeyse her hücum top kaybıyla sonuçlanıp kontra atak olarak kalemize geri dönüyor. Zaten 3 kişi eksik oynuyoruz takım savunmasında her maç, her yere yetişmeye çalışan tek adam da Melo. Bu yüzden stoperler çok yalnız kalıyorlar ve bu oyuncularla da kalmaya devam edecekler.

Bu iki adamı önerdiği programı tvden izlemiştim o zaman deniz gökçe ile birlikte iddia konulu bir program yapıyorlardı. Hatta adı zeynep olan soyadına arayıp da bir türlü ulaşamadığım harika bacakları ile köşede duran da abla vardı programdaki misyonu da oydu zaten. O programda bariden bu iki oyuncuyu söylemişti doğrudur ancak fiyatları 2,5 euro civarı sözü doğru değil. O sezonun sonunda Bonucci 15 milyon euroya juveye geçti. Transfermarkt değeriyle transfer işi yürümez. Doktor o sitedeki oyuncu değerlerini fiyat diye kullanıyor ama orada yazan fiyata alamıyorsun işte.

Kaldı ki bize gelseydi veya başka bir Türk takımına böyle gündemde olurmuydu, yoksa Dany gibi gitsin diye dua edilen biri mi olurdu.

Kulübün kendisi gibi, oyuncuları ve teknik ekibi de seksileşmeye başlıyor.

andrea-ranocchia-2011-11-10-13-50-11.jpg
Andrea%2BRanocchia%2BJuventus%2BFC%2Bv%2BFC%2BInternazionale%2BlgOXHkZJB0wl.jpg
Andrea%2BRanocchia%2BFC%2BInternazionale%2BMilano%2BqAikDSmwhDXl.jpg
5213490w-640x640x80.jpg
1166875-20315838-640-360.jpg
esult_gol_Ranocchia_D0B2465.jpg
9433dd4566f0f055bbe13407ca2421e1-69543-1389044286.jpeg

İnterin taraftar forumlarını neden okuyup fikir sahibi olmaya calışıyorsunuz?ya onların futbol bilgisi de bizim forum kadarsa??

büyüksün ünal başkan bu hızla gidersek 2-3 sene sonra ronaldo messi den aşagısı kesmeyecek bu taraftarı.

Bu iki adamı önerdiği programı tvden izlemiştim o zaman deniz gökçe ile birlikte iddia konulu bir program yapıyorlardı. Hatta adı zeynep olan soyadına arayıp da bir türlü ulaşamadığım harika bacakları ile köşede duran da abla vardı programdaki misyonu da oydu zaten. O programda bariden bu iki oyuncuyu söylemişti doğrudur ancak fiyatları 2,5 euro civarı sözü doğru değil. O sezonun sonunda Bonucci 15 milyon euroya juveye geçti. Transfermarkt değeriyle transfer işi yürümez. Doktor o sitedeki oyuncu değerlerini fiyat diye kullanıyor ama orada yazan fiyata alamıyorsun işte.

zeynep evrim aydın

Çeptalk

Şimdi bu adam imzaladı mı

C6943 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manitalarınıza maç izletmeyin artık beyler. yoksa dul kalırısnız :D

Van Buyten de kağnı gibiydi ama yıllarca çok elit performanslar çıkardı. Buna benzer bir sürü örnek var Bu adamda çok hızlı değil ama bi Ferdinand Terry kadar sürati var.

Ben değil Ronnocia Vidic gelse istemiyorum. Bizim stoper defans sorunumuz falan yok. Ben geleceğe yatırım transfer dışında transferde beklemiyorum zaten. Bence bizim takım yeterli.

Takımın sorunu her hafta farklı futbolcularla farklı dizilişle çıkmamız. İlk seneki oyunumuz nasıldı. Sürekli aynı 11. 2nci sene biraz fazla oynadık sonra gene istikrar. 10puan fark. Şimdi ise biz sürekli oyuncular ve dizilişle oynarken fener her maça aynı 11le çıkıyor.

İkinci kısma kesin katılıyorum zaten orası ortada ama stopere ihtiyacımız yok da diyemiyorum. Stopere bence çok tecrübeli, lider bir oyuncu lazım. Ama ara transfer için acil değil.

Boşa tartışıyorsunuz, bizde takım savunması namına bir şey yokken Ramos da gelse fayda etmez. Tekrarlıyorum, sıkıntımız stoper eksikliği değil. Yanlış teşhis koydu Mancini.

Boşa tartışıyorsunuz, bizde takım savunması namına bir şey yokken Ramos da gelse fayda etmez. Tekrarlıyorum, sıkıntımız stoper eksikliği değil. Yanlış teşhis koydu Mancini.

Bosuna yorma kendini. Sezon basindan beri yaziyorum. Ama milletimiz düz mantikci oldugu icin ve futboldan anlamadiklari icin göremiyorlar bunu.

pürüz çıkmış yarım sezon için 2 milyon istemiş askıya almışız

Gereksiz transfer olur.Zaten kontejan var doğru düzgün oyuncu oynatamıyoruz.Hala savunmaya yabancı almaya çalışıyorlar.

Koy salihi stopere oynasın.Ne kadar kötü olabilir ki Zaten bitiğiz.Hem salih stoperde tutarsa yıllarca götürür bizi.Boş yere kulübün parasını harcıyorlar yazık.

Bu kafayla kulüp mü yönetilir yahu. İyiki senin gibi düşünmüyorlar.

Geri
Üst Alt