# Andreas Beck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Andreas Beck

Haldun Ustunel su anda Gaziantep de otel de oyuncularimiz la ve teknik heyetimizle..

Ne Almanya si Ne Beck i..Macta izleyip mi karar verdiler acaba:)

yemin ediyorum münihde hoffenheim de berbat top oynuyo. iyice kalite düşmüş ligde. bitek hemit çırpınıyo

Burada da Türkçe seviyesinin çok yüksek olduğu söylenemez Cem kardeş:D

sinirden hızlı hızlı yazınca :D yahu 2 senedir üst veriyorum bu ikisinin maclara hep 1-1 bitio çıldırcam ya :D

sinirden hızlı hızlı yazınca :D yahu 2 senedir üst veriyorum bu ikisinin maclara hep 1-1 bitio çıldırcam ya :D

2 senedir hala bu ısrar niye o zaman:D Galatasaraya ver sen, bu sene kaybettirmez;) O değil de ben Netanya maçında 6-0 bekliyordum ama yatırmadım, iyi bir para gelirdi valla:D

renktaş ben de az önceki 1-1lik maçtan yattım ama geçen seneki maçlar üst bitmişti :) 2-1 ve 2-2

ya ben okadar sinirliyimki anlama kıtlığı çekiyorum kusura bakmayın. dile kolay 1 e 147. simdi hatırladım 2-1 maçıda 90+ da atmıştı yanılmıyorsam münih. hersey allak bullak oldu ya:42:

Genç olması önemli.haldun bilir işini buyuk ihtimal yalan haberdir.gene gider

hiçbir yerde görmediğimiz ismi getirir....

Bugün beck süper oynadı,zamanı geldi stoperlerin yerine kademeye girdi,yeri geldi ilerde forvetlere destek verdi yani kısaca aklını kullanan bu tip oyunculara ihtiyacımız var özeliklede defansta.

Haldun üstünel Takimla birlikte Antepe gitti Andreas beck de bugün maca cikdi Hoffenheim onu satacagini sanetmiyorum

Çok yetenekli tam aradığımız oyuncu fakat gelmesi çok zor, çok iyi bir hazırlık geçirdi.

Çok yetenekli tam aradığımız oyuncu fakat gelmesi çok zor, çok iyi bir hazırlık geçirdi.

Tam aradığımız oyuncu olduğuna Rijkaard da düşünüyor ve yönetim tarafından takip ediliyorsa alınabilir bence, şu ana kadar büyük bir takımdan teklif almadı diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt