# Andreas Beck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Andreas Beck

Haberler yalan olabilir ama eğer gelirse Galatasaray son yıllarda Ribery'den sonraki en iyi genç oyuncuyu getirmiş olur. Gerçi kaç tane genç futbolcu transfer ettiysek :S Bir tek Carrusca vardı. Ama gelirse sağ kanatı hem ofansif hem defansif domine eder. Önünde de Hamit Altıntop olacakki :D aboov Barça gibi kupalara ambargo koyarız.

Bilmiyorum geleceğine inanan var mı?

Çok iyi sezon geçirdi Hoffe'de ve ben hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.Keşke gelse ama...

Bilmiyorum geleceğine inanan var mı?

Çok iyi sezon geçirdi Hoffe'de ve ben hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.Keşke gelse ama...

Bizim yönetim hiçbir futbolcuyu yalanlamıyor :D gelirse çok iyi olur büyük üstad dünyanın en iyi sağ beki sabri'yide 30-40 milyona satarız :cool:

Simdiden kalitesini ortaya koydu inşallah gelir büyük işler yapar

Kim çıkarmıştı bu haberi ? Aziz üstel.

Nistelrooy haberlerini çıkaran abimiz.

ne oldu sonra ? adam açıklama yaptı teklif almadım diye.

Belki bu da onun gibi balonlamış haberdir.

Ancak schuster gelseydi beck %90 Galatasaraydaydı.

Kim çıkarmıştı bu haberi ? Aziz üstel.

Nistelrooy haberlerini çıkaran abimiz.

ne oldu sonra ? adam açıklama yaptı teklif almadım diye.

Belki bu da onun gibi balonlamış haberdir.

Ancak schuster gelseydi beck %90 Galatasaraydaydı.

niye ?? le guen yada başka birisi gelseydi bize gelmicekmiydi ??? adamın faransız takındısımı var :2aloh1:

Galatasaray bu 5 milyon avroyu nerden bulacak?

hoffenheim böyle bir oyuncuyu satmaz ayrica parayada ihtiyaclari yok bence...

fiyati düsükse evet mantikli bir transfer gibi görünüyor, ucuzsa alinsin, karlheinz feldkamp mi tavsiye etti?

Bu sene adı bizle geçen oyuncular arasında beni en çok heyecanlandıran transfer haberi bu.Bu çocuğun maçlarını izledim ve hem çok iyi hucuma katılıyor hem de defansı sabri den daha iyi.Bir nevi alman Gökhan Gönül.İleri de Bayern,Stutgart, gibi takımlar da oynayacak kapasiteye sahip.İnsallah alınır.Kaleye de Ochoa'yı ne yapıp edip almak lazım ama imkansız gibi gözüküyor.

Beck'i unutun, Schuster gelseydi Beckte gelirdi muhtemelen ama Schuster olmayacak gibi dolasiyla geciniz.

Transfer ınşallah yatmamıştır.en önemlı sağ bek 5 yıldır maalesef yok.

Çok sağlam bi topçu 2 maçını 90 dk izledim fiziğini çok iyi kullanıyor

Aziz Üstel'in Rijkaard'dan sonra söylediği adamdı. Rijkaard geldi şimdi de Beck gelebilir mi acaba? :)

Aziz Üstel ve Kanal 24 bomba milli takımına sormak lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt