# Andreas Beck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Andreas Beck

Dünya'da bir sağ bek Beck mi var genç olarak dolu,ayrıca Almanya ve İtalya ligini izleyeceğime uyurum daha iyi zaten uykum geliyor,ah Eboue ah!

Andreas Beck, Galatasarayin prensip anlasmasina vardigi futbolcu, bunu bir cok kes 24 ekranlardindada duydunuz.

Daha demin Kanal24'de geldi.

Dünya'da bir sağ bek Beck mi var genç olarak dolu,ayrıca Almanya ve İtalya ligini izleyeceğime uyurum daha iyi zaten uykum geliyor,ah Eboue ah!

hahahahah. izlemediğinden bilmiyorsundur normal. :asd:

Bundesliga'yı izlerken uykusu geliyormuş. :D gülmeyen kalmasın lütfen. inanıyorum ki, Sinan bunu bizi güldürmek için söyledi.

hahahahah. izlemediğinden bilmiyorsundur normal. :asd:

Bundesliga'yı izlerken uykusu geliyormuş. :D gülmeyen kalmasın lütfen. inanıyorum ki, Sinan bunu bizi güldürmek için söyledi.

Bundesliga olarak genellemek tabii ki yanlış olur ama bazı takımların maçlarını izlemek gerçekten işkence gibi geliyor insana.bkz : Hertha,Leverkusen .. :)

Bundesliga olarak genellemek tabii ki yanlış olur ama bazı takımların maçlarını izlemek gerçekten işkence gibi geliyor insana.bkz : Hertha,Leverkusen .. :)

Leverkusen mi? hahaha. :m26:

foruma örnek vermeyi yasaklayacağım valla. Leverkusen uyku getiriyorsa, adrenalin hapı falan bulun biryerlerden, o uyku başka türlü açılmaz.

Leverkusen mi? hahaha. :m26:

foruma örnek vermeyi yasaklayacağım valla. Leverkusen uyku getiriyorsa, adrenalin hapı falan bulun biryerlerden, o uyku başka türlü açılmaz.

Leverkusen'in maçlarından zevk alıyorum dersen yazıklar olsun derim,başka da birşey demem. :)

Wolfsburg,Hamburg,Werder Bremen,Schalke,Bayern,Stuttgart,Dortmund.Bu takımların maçları güzel geçer ama bana Leverkusen deme.Bu takımlarla mukayese bile etmem. :)

Serhat kendine yanlış kişileri örnek alıyorsun ama.

Oğuz Serdar'ı örnek alacağına Atilla abiyi falan örnek ol.Eminim daha iyi olacaktır

Leverkusen'in maçlarından zevk alıyorum dersen yazıklar olsun derim,başka da birşey demem. :)

Wolfsburg,Hamburg,Werder Bremen,Schalke,Bayern,Stuttgart,Dortmund.Bu takımların maçları güzel geçer ama bana Leverkusen deme.Bu takımlarla mukayese bile etmem. :)

Leverkusen ligin en güzel top oynayan takımlarından. neyini beğenmiyim ki?

bir de Schalke, Hamburg falan demişsin. :2aloh1: örnek verme bundan sonra. yılın en iyi forveti Guiza falan dersin birazdan. aman dur yol yakınken.

Bundesliga Kanal 24 de şu anda izlerken Bayern Münih - Hoffenheim maçında spiker galatasarayın bu oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığını söledi.

Not: 20 Numaralı Obasi'yi dikkatli izleyin..

Sevgili çakma Hıncal Serhat Türkel,hangi ligden ne kadar haz aldığımı ölçen takometre sende mi var? benim uykum geliyorsa senin gelmiyorsa sizin evinizde la liga belki yayınlanmıyordur,kanal 24'e mahkumsundur bilemicem,ama herkesin bir futbol açısı ve hoşlandığı tarz var almanların futbolu kalaslıktan başka birşey değil(!)

Bence tabiki!

La Liga > Bundes Liga

Bundes Liganın bu seneki tek izleme zevki veren yanı Ribery ve Wolsburg.Ayrıca diğer liglerde şampiyonlar şimdiden belli iken yarış yaşanan tek lig . Tabi avrupada.

Beck'le anlaşıldıgınıda Kanal 24'te Aziz Üstel söylemişti.

Neden oynamadığını bilen var mı?

Muratcığım 5 gol yeterlidir umarım. :2aloh1: ne yapalım bir Dortmund değil Leverkusen ancak 5 golde kalıyor. Dortmund gibi zevk veren bir futbol oynasalar 6 gol atarlardı. :ka05:

Bundesliga'nın seyir zevki bence La Liga'dan daha yüksek,sonuçta her hafta maçların yarısı üst bitiyor.

Belki çoğu takım aynı şekilde oynuyor,2 çalım bi kıvrak hareket pek görülmüyor ama yine de çok beğenirim Bundesliga maçlarını.

Bundesligada pek kıvrak çalım atabilen oyuncular yok ama bol gollü maçlar oluyor bu haftadaki gibi. O yüzden zevkli oluyor bazı maçlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt