# Andreas Beck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Andreas Beck

18 sayfa yorum görünce bende zannettim ki hakkaten adamı almışız. Meğer ki toplasan adam hakkında 2 sayfa yazı var. Konu çok dağılmış. İhtiyacımız olan bir mevki. Arkadaşı tanımıyorum. Hiç izlemedim de. Kaliteliyse alınması taraftarıyım.

Gercekten yasina göre cok iyi bir futbolcu.Böyle adamdan takima fazla zarar gelmez.

34 yasinda adam alip risk tasiyacagimiza 22 yasinda yetenekli Alman Milli takimina cagrilmis bir futbolcu alirim.

Tabi alabilirsek.Almanlar pek yurtdisina transfer olmaz.Hele ki genc futbolcular.

Bu yüzden karamsarim...

Tam Alman olmayanları bile bırakmıyor adamlar bu adamı bırakırlarsa çok şaşırırım.

Hakan Balta bence agir ve celimsiz bir futbolcu. Stoper dedigin biraz cevik ve cabuk olmali. Emre Güngör gibi mesela.

Yapma lütfen.Hakan Balta stoper eksikliginde müthis oynadi o bölgede.

Sol bek alma istemeleri o yüzden.Hakan Balta stoper düsünülüyor

Hakan Balta bence agir ve celimsiz bir futbolcu. Stoper dedigin biraz cevik ve cabuk olmali. Emre Güngör gibi mesela.

Hakan Balta çelimsiz mi? Takımda ki en iyi fiziğe sahip oyuncuların başında geliyor ben çok ağır olduğunu düşünmüyorum,hamle zamanlaması çok önemlidir defans oyuncularından ciddi söylüyorum Hakan Balta,Abidal'den çok daha iyi bir oyuncu!

Beck Bundesliga'da ki en iyi sağ bektir. Bize geleceğini sanmıyorum. Umarım yanılırım.

bu adam icin kafami ortaya korum cok iyi bir oyuncu ama kesinlikle ve kesinlikle gelmez ve hoffenheim birakmaz kisacasi gelmesi dani alves gibi imkansizsa bu isimde o kadar imkansiz yanlis anlamayi alves bir tutmuyorum gelme ihtimalinden yaziyorum.

ama gelirse nokta transfer olmus olur.

bu adam icin kafami ortaya korum cok iyi bir oyuncu ama kesinlikle ve kesinlikle gelmez ve hoffenheim birakmaz kisacasi gelmesi dani alves gibi imkansizsa bu isimde o kadar imkansiz yanlis anlamayi alves bir tutmuyorum gelme ihtimalinden yaziyorum.

ama gelirse nokta transfer olmus olur.

O kadar emin konuşma derim,Hoffenheim kim ki bırakmak istemeyecek oyuncu Galatasaray ismini duyunca zaten gelmek isteyecek :gs:

O kadar emin konuşma derim,Hoffenheim kim ki bırakmak istemeyecek oyuncu Galatasaray ismini duyunca zaten gelmek isteyecek :gs:

Almanlar o konuda farkli kardesim.Genc yasta pek yurtdisina cikmiyorlar.

Alman liginde kendine bir yer edinmek istiyorlar.

Ilk hedef herzaman Bayern Almanlar icin.

Fabian Ernst gibi 30lara gelip gözden düsmüssen, transfer olmayi düsünüyorlar.

Ya da Chelsea, Manu,Barca gibi takimlar kapiyi calarsa.

O yüzden biraz karamsarim.

Zaten 2.Dünya savaşında da bir hayır görmedik bunlardan :D

evet bir ekliyim hoffenheim dedigin takimin basin abramovich sitilinde zengin alman bir isadami var o yüzden adamlarda para sikintisi yok beck zaten gelse gelse para icin gelir ama gs in verdigi parayi hoffenheim de verir.

Murat koyduğun linkteki adam şarkıcı Beck olmasın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt