# Andrey Arshavin

Cevap: # Andrey Arshavin

iyi futbolcu olabilir ama artık büyük paralar vererek bu tip oyuncular almak tam kerizlik olur...

Onu getirecebilecek vizyon yok baştakilerde.

Ne Arshavin'i, Drogba'sı kardeşim.

3 yıldır çift yönlü ortasaha yok diye her zaman bas bas bağırdık.

Önce gidin 2 tane sağlam ortasaha alın.

34 yaşındaki olup da son 1.5 sezonda 47 gol atan Drogba'yla 30'una gelmiş ne yapacağı belli olmayan Arshavin'i karşılaştıranlar futboldan anlıyorum demesin.Ha deseler de anlamadıklarını biliyoruz orası ayrı.:asd:

Biliyor musun, afferin sana öyleyse.. Drogba'nın ne yapacağına dair imzalı taahhütname aldın heralde.

Gelirse yaşına bakmam.Arshavin her türlü katkı sağlar.

34 yaşındaki olup da son 1.5 sezonda 47 gol atan Drogba'yla 30'una gelmiş ne yapacağı belli olmayan Arshavin'i karşılaştıranlar futboldan anlıyorum demesin.Ha deseler de anlamadıklarını biliyoruz orası ayrı.:asd:

Sen Arsenal maçlarını izliyormusun? Barcelona maçlarına bak bakalım Arshavin girdi takıma hücum yönünde canlılık getirdi Arsenal 2 gol attı birinide Arshavin atmıştı zaten.Deplasmandaki maçta son 15 dakika oyuna girdi Bendtner'e son dakikalarda sağ taraftan götürüp alda at diye bir pası var turu Arsenal'e getiriyordu.Yine geçen haftaki maçta 2-0 gerideyken oyuna girdi bir gol attı 1 gol hazırladı.Arsenal galibiyeti kaçırdı.Bütün hepsini boşver bu sezonki istatistiklerine bak! Salla babam salla laf olsun torba dolsun.

Biz bu Arshavini Drogbayı Servetle Gökhanla Barış Ayhan Mustafaylamı oynatıcaz? Sabri Hakan vs saymaya bile gerek yok. Ayrıca iki oyuncuda süperstar ve Türkiye liglerinin çok üstünde futbolcular ama neye yarar. Hepsi kolpa haber hepsi taraftarı meşgul etme haberleri.

Sen Arsenal maçlarını izliyormusun? Barcelona maçlarına bak bakalım Arshavin girdi takıma hücum yönünde canlılık getirdi Arsenal 2 gol attı birinide Arshavin atmıştı zaten.Deplasmandaki maçta son 15 dakika oyuna girdi Bendtner'e son dakikalarda sağ taraftan götürüp alda at diye bir pası var turu Arsenal'e getiriyordu.Yine geçen haftaki maçta 2-0 gerideyken oyuna girdi bir gol attı 1 gol hazırladı.Arsenal galibiyeti kaçırdı.Bütün hepsini boşver bu sezonki istatistiklerine bak! Salla babam salla laf olsun torba dolsun.

O adam Wilshere'dı Arshavin değil.

Adamın maçlarını takip ediyor musun ? İnan haklı, Arshavin kapalı bir kutu şu an ki o fizikle çok zorlanır Türkiye'de. Drogba ise şu an bile Türkiye'yi kasıp kavurabilecek bir adam.

Adamın maçlarını takip ediyor musun ? İnan haklı, Arshavin kapalı bir kutu şu an ki o fizikle çok zorlanır Türkiye'de. Drogba ise şu an bile Türkiye'yi kasıp kavurabilecek bir adam.

Premier lig temposunu ve fiziğini kaldıran burayı hayli hayli kaldırır kanımca.

Wilshere bu adamı Barcelonayla oynadıkları ilk maçtan önce Premier lig maçında izlemiştim. Adam tek kelimeyle dehşet bir yetenek.

Premier lig temposunu ve fiziğini kaldıran burayı hayli hayli kaldırır kanımca.

Premier Lig'i kaldıramıyorki adam. Onu geçtim, Premier Lig sert ama bizimki gibi kural dışı sertlikler olmuyor orada fazla. :)

Şahsen Arshavin'i istemiyorum, kanat lazımsa alınabilecek çok adam var onu da geçtim biz istesek bile o gelmez.

Premier Lig'i kaldıramıyorki adam. Onu geçtim, Premier Lig sert ama bizimki gibi kural dışı sertlikler olmuyor orada fazla. :)

Şahsen Arshavin'i istemiyorum, kanat lazımsa alınabilecek çok adam var onu da geçtim bize niye gelsin.

Gelmez zaten o kesin.

Nasıl yani Adnan polat döneminde atılan bu iddiayı eğer olurda başkan değişirde ünal aysal geçerse başkanlığa arshavin konusunda nerede kalmışdı önceki yönetim ordan devam beylermi diyecek?:D

Keyfi tutup oynarsa kasıp kavurur.He birde gelirse!

Geri
Üst Alt