Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Cevap: # Andrey Arshavin
Akil var izan var ya da goz var nizam var olacak o .
Akil var izan var ya da goz var nizam var olacak o .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akil var izan var ya da goz var nizan var olacak o .
Ne olmuş bir n yanlışlıkla yazmışım.
Bir sey olmamis bir n fazla olmus ben de onu soyledim zaten.
Sen Arsenal maçlarını izliyormusun? Barcelona maçlarına bak bakalım Arshavin girdi takıma hücum yönünde canlılık getirdi Arsenal 2 gol attı birinide Arshavin atmıştı zaten.Deplasmandaki maçta son 15 dakika oyuna girdi Bendtner'e son dakikalarda sağ taraftan götürüp alda at diye bir pası var turu Arsenal'e getiriyordu.Yine geçen haftaki maçta 2-0 gerideyken oyuna girdi bir gol attı 1 gol hazırladı.Arsenal galibiyeti kaçırdı.Bütün hepsini boşver bu sezonki istatistiklerine bak! Salla babam salla laf olsun torba dolsun.

6 milyona aldiklari, Fransa milli takmina yukselmis oyuncuyu, her sene SL gruplarindan cikan bir takim 2 milyon kar yapiyim diye Galatasaray'ami satar ?
Katılmamak elde değil. Kalitemiz bir anda yükselir. Yalnız Avrupa kupalarında yokuz. Nasıl getirebiliriz? Asıl soru bu.
Birincisi bana Arshavin'i filan anlatma.Arsenal'e gelmeden önce takip ediyordum ben bu adamı.İkincisi ben Arshavin kötü Arshavin yeteneksiz demedim.Müthiş bir yetenektir ama burada ne yapacağı belli olmaz.Arsenal'i gecesiyle gündüzüyle takip eden üyeler var bu forumda.Ne kadar top ezdiğini,yararsız ve sinik oynadığını onlar da söylüyor.Onun için bana 2-3 maçlık örneklerle veya istatistiklerle gelme.Üçüncüsü 8 milyon euro böyle bir futbolcu için hele ki 30'una merdiven dayamışken fazladır.Dördüncüsü ise ünlem kullanarak ve ``Salla babam salla zaaaaaaXD`` gibi laflarla düşünceni karşındakine kabul ettiremezsin.![]()
3 yıl önce Rusya ligini takip ediyordun demek hangi kanaldan takip ediyordun merak ettim şimdi.Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerinden gelen oyuncuların çoğunluğu buraya uyum sağlamışlardır.Disiplinli adamlardır yani.Çok top eziyor demişsin top ezmek nedir?Bu kadar çok top ezen adam nasıl oluyorda 10 gol 18'de asist yapabiliyor veya Arsen Wenger bu adamı nasıl oynatıyor,o görmüyormu bunları.Birde 8 milyon avro olduğunu nerden çıkardın?

Yavuz 21 yaşında,arkadaşları ona Einstein diyor.Rusya Ligi'nin ülkemizde gösterilmediği bilgisini verdiğin için çok teşekkür ediyorum sana ama UEFA Kupası diye birşey var değil mi?Ve sen dikkatini çeken bir oyuncu olduğunda o takımın maçlarını gösterirse tvden göstermezse netten açar izlersin.En azından ben öyle yaptım.Uyumu muyumu geçeceksin.Her oyuncu uyum sağlar diye birşey yok..İzleyebildiğim bütün Arsenal maçlarında birçok hızlı hücumu leş hareketleriyle bok ettiğine çokça şahit oldum.Skora katkı yapması veya asist yapması bir oyuncunun çok iyi performans verdiğini göstermez.Devamlılık çok daha önemlidir.Kesik kesik oynuyor Arshavin.Winger oynadığında bekine yardımı 0,rakip beki takip etmek yok,sıkça kayboluyor oyun içinde.8 milyon euro olduğunu buraya koyulan haberlere dayanarak söylüyorum.Kaldı ki 8 milyon euroya satacaklarını da hiç sanmıyorum.Ayrıca kötü futbolcu filan demiyorum.Bu adam bizde iş yapmaz diyorum,wingerlarımız böyle kırılgan adamlardan değil Keita gibi hem fiziksel açıdan sert hem de yetenekli olmalı diyorum.Anladın mı?Sanmıyorum ama şansımızı deneyelim.![]()
Yavuz 21 yaşında,arkadaşları ona Einstein diyor.Rusya Ligi'nin ülkemizde gösterilmediği bilgisini verdiğin için çok teşekkür ediyorum sana ama UEFA Kupası diye birşey var değil mi?Ve sen dikkatini çeken bir oyuncu olduğunda o takımın maçlarını gösterirse tvden göstermezse netten açar izlersin.En azından ben öyle yaptım.Uyumu muyumu geçeceksin.Her oyuncu uyum sağlar diye birşey yok..İzleyebildiğim bütün Arsenal maçlarında birçok hızlı hücumu leş hareketleriyle bok ettiğine çokça şahit oldum.Skora katkı yapması veya asist yapması bir oyuncunun çok iyi performans verdiğini göstermez.Devamlılık çok daha önemlidir.Kesik kesik oynuyor Arshavin.Winger oynadığında bekine yardımı 0,rakip beki takip etmek yok,sıkça kayboluyor oyun içinde.8 milyon euro olduğunu buraya koyulan haberlere dayanarak söylüyorum.Kaldı ki 8 milyon euroya satacaklarını da hiç sanmıyorum.Ayrıca kötü futbolcu filan demiyorum.Bu adam bizde iş yapmaz diyorum,wingerlarımız böyle kırılgan adamlardan değil Keita gibi hem fiziksel açıdan sert hem de yetenekli olmalı diyorum.Anladın mı?Sanmıyorum ama şansımızı deneyelim.![]()
Bekini takip etmiyormuş Messi'de takip etmiyor bekini! Bir hücum oyuncusunun hücum pres yapıp ilk anda rakibe basması benim için kafidir.Bu özellikte Arshavin'de mevcut.Bu adam kesik kesik oynayıpta 18 asist yapmışsa harbi çok büyük bir oyuncuymuş.

İnan sana tek bir soru..
Kadromuzda Arshavin'den daha yetenekli oyuncu var mı?
Bence yok..
O yüzden Arda'yı gitti gözüyle görün adam kafaya koymuş yerine Arshavin gelicekse kimse ağzını açamaz bence..
Ki getiremeyizde bence adam Avrupa'da olmayan Galatasaray'ı ne yapsın,bizde beğenmeyelim..
Ünlem kullanmanın sana hiçbirşey kazandırmayacağını daha önce de söylemiştim sanırım.Messi'nin bekini takip etmesine gerek yok çünkü topu rakiplerine vermiyorlar.Senin için kafi olan benim için kafi değil.Hala istatistikle savunma yapıyorsun,yetersiz bir argüman benim için.İsterse 85 gol 346 asist yapsın Alex'i de beğenmeyeceğim.Sen Arshavin'i istiyorsun ben de istemiyorum! Bitti.![]()
Bekini takip etsin istiyorsun çok Rıdvan izliyorsun bence biraz azalt birde her yazdığın yazının sonuna gülücük koyma bu seni sempatik yapmaz.Alex'i bende fazla beğenmem birde Alex'in yaptığı asistlerin çoğu duran top Arshavin duran top kullanmıyor.Olay senin benim istememle bitmiyor ikimizde istesekte bu adam zaten bize gelmez.
Dediğim gibi uzatmaya gerek yok.Senin düşüncen sana benimkisi bana .Arshavinimi tartışıyoruzgerçi burada Ronaldinho futbolcumu diyende olmuştu normaldir.